Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
За вечера имате белковини и протеини што значи дека ќе слабее салото а немускулите, од ништо не сте лишени, се се јаде.

Уште да пишеше дека салото ќе се конвертира во мускул како што имам слушано бисери и може да си легнеме раат.
Nesirazbral ke jadis protein zeludnikot ke rabotit cela vecer i tkaa ke trosis kalorii;) pozz

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

un dietata, irena, hrono, oslabi za 20 dena, ultimate dieta i neznam so ke izmislat pojke.
so ova dieta na tetka irena samo ke se dozdebelis. edino bi odel so carb cycle ili keto.

Lugje daj pomagajte sto da pravam :D

Pred 4 dena spremav tavce grafce, skoro 1 godina ne sum jadel takvo nesto pa si dozovliv povekje od voobiecano. Od prilika 1kg graf vo edna porcija i toa se vo ednska izedeno..... Te go sega 4ti den po cel den gasovi ispustam. Care nekoe jbg kako izduvna bomba sum...

Lugje daj pomagajte sto da pravam :D

Pred 4 dena spremav tavce grafce, skoro 1 godina ne sum jadel takvo nesto pa si dozovliv povekje od voobiecano. Od prilika 1kg graf vo edna porcija i toa se vo ednska izedeno..... Te go sega 4ti den po cel den gasovi ispustam. Care nekoe jbg kako izduvna bomba sum...
Teraj brate, neka izduvuva :pos:
Ranitidin napise i ke prekinat napadite :p

Teraj brate, neka izduvuva :pos:
Ranitidin napise i ke prekinat napadite :p
Прочитав нешто ким се ставало во гравот за да не се случат тие несакани реакции. Имав и нешто прочитано сварената водата на гравот да се фрле кога ќе се сваре и нова да се ставе и јас пробав така и не бива. И многу дува стомак овоа гравот после јадење инстант бременост :D

Инаку пилешки стек најдов тука во едно локална продавница и го пробав вчера и добар беше вака. Пилешкиот го продават како не замрзнат исто како во месарница.

Планирам да земам едно 30 кг па некој да ми каже дали е добро да го замрзнам. Планирам да го спакувам во тие кесичките за храна што се и да поделам по 1кг дневна потреба...

Прочитав нешто ким се ставало во гравот за да не се случат тие несакани реакции. Имав и нешто прочитано сварената водата на гравот да се фрле кога ќе се сваре и нова да се ставе и јас пробав така и не бива. И многу дува стомак овоа гравот после јадење инстант бременост :D

Инаку пилешки стек најдов тука во едно локална продавница и го пробав вчера и добар беше вака. Пилешкиот го продават како не замрзнат исто како во месарница.

Планирам да земам едно 30 кг па некој да ми каже дали е добро да го замрзнам. Планирам да го спакувам во тие кесичките за храна што се и да поделам по 1кг дневна потреба...
sto i da stavis, sekoj grav si go pravi svoeto :roker: jadi pomalce i gledaj da ne e postar grav. Zemaj od ovaj tetovskiot so mali zrnca i podpecigo ali da e posuv i odposle stavas maslo i delkaj. jas imam takvi maki so ovezot i kompirot.
so kompirot nekogas i cel den :shok2:
na rabota se pogolemi makite, posebno ako me pricni nekoj nastomak e toas ja naebav :pos:

sto i da stavis, sekoj grav si go pravi svoeto :roker: jadi pomalce i gledaj da ne e postar grav. Zemaj od ovaj tetovskiot so mali zrnca i podpecigo ali da e posuv i odposle stavas maslo i delkaj. jas imam takvi maki so ovezot i kompirot.
so kompirot nekogas i cel den :shok2:
na rabota se pogolemi makite, posebno ako me pricni nekoj nastomak e toas ja naebav :pos:
kaj mene pocnuva da se namaluva, deneska samo 10 pati izduvav :D Vekje pocnuvam da gi brojam A vcera na sred parking pred edna zena 6 pati po red izduven fetil a ovaa gledame lele odvaj izdrzav bruka ahahahh.

Zatoa i izbegnuvav da jadam toa ama vkusno e vo relna napraveno isto i ima dosta dobri proteini vo nego na 100g izgleda 20 i nesto imase grama.

Ajmo sega ide zimo kako stoka kje jademe kako stoka kje vezbame :D

момци добра алтернатива на грчки јогурт?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Кисело млеко па ако не и подобро... Барајте од Алпско Млеко само(плава опаковка) 500 грама е 34 денара ама дефенитивно најдобро.

amkm-969x650.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom