- Член од
- 30 јули 2009
- Мислења
- 1.770
- Поени од реакции
- 1.058
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кој алкохолен пијалок најмалце дебели ?
Апче од калориски дефицит чедоШо да напраам освен да трчам со шо да се хранам за да скинам 10тина кила имам 16 год 66кг и 167цм?
Кој е овај калкулатор, дали можиш да ми дајш линк?Момци, почнав да вежбам во една од скопскиве групи за Insanity/P90x и ми препорачаа некоја исхрана за слабеење па да си прашам дал е ок - или да додадам нешто.
http://prntscr.com/3ptx3m
Сортирани се Доручек (овошјето) ручек (макароните) и вечера (стекот)
Не можев да најдам за урда адекватен збор како да пребарувам)
кој алкохолен пијалок најмалце дебели ?
мора да пиете ако вежбате,земам во обзир дека ти изгледа вежбаш штом прашуваш
Јас немам ставено капка алкохол во уста нешто повеќе од пола година и редовно одам во теретана,освен во четврток и недела,a кога искачам у град пијам црвено вино и друштвото околу ми се чуди,пошо скоро сите пијат пиво/вотка/коњак и такви комбинации.
Ако веќе мораш да пиеш кога си излезен во град,земи си црвено вино чисто и не претерувај со истото.
IIFYT dudeНекој да ми пообјасни малку за reverse dieting што е и кога се прави
Соја?Dokolku nekoj go interesira vo DM ima protein barovi za 32 denari 19.4 grama jaglehidrati , 14.4 proteini 4,6 mastisportness se vikaat
Sostav: sirup glukoza,sirup fruktoza, mlecni belkovini, cokoladen preliv , kolagen hidrolizat, izolat od soja, sredstvo za zadrzuvanje vlaga, glicerin, kakao krisp, mast od palma banana vo prav , maltodekstrin , sol , aroma, vitamin A,E,B6,B1. Sodrzi laktozaСоја?