Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
ако е врвка работата тогаш чаша вино има околу 100кал а кригла пиво околу 150кал колку да си имаш во глава ако броиш :)

Шо да напраам освен да трчам со шо да се хранам за да скинам 10тина кила имам 16 год 66кг и 167цм?

Момци, почнав да вежбам во една од скопскиве групи за Insanity/P90x и ми препорачаа некоја исхрана за слабеење па да си прашам дал е ок - или да додадам нешто.

http://prntscr.com/3ptx3m

Сортирани се Доручек (овошјето) ручек (макароните) и вечера (стекот)

Не можев да најдам за урда адекватен збор како да пребарувам :))
Кој е овај калкулатор, дали можиш да ми дајш линк?

кој алкохолен пијалок најмалце дебели ?

мора да пиете ако вежбате,земам во обзир дека ти изгледа вежбаш штом прашуваш

Јас немам ставено капка алкохол во уста нешто повеќе од пола година и редовно одам во теретана,освен во четврток и недела,a кога искачам у град пијам црвено вино и друштвото околу ми се чуди,пошо скоро сите пијат пиво/вотка/коњак и такви комбинации.

Ако веќе мораш да пиеш кога си излезен во град,земи си црвено вино чисто и не претерувај со истото.

мора да пиете ако вежбате,земам во обзир дека ти изгледа вежбаш штом прашуваш

Јас немам ставено капка алкохол во уста нешто повеќе од пола година и редовно одам во теретана,освен во четврток и недела,a кога искачам у град пијам црвено вино и друштвото околу ми се чуди,пошо скоро сите пијат пиво/вотка/коњак и такви комбинации.

Ако веќе мораш да пиеш кога си излезен во град,земи си црвено вино чисто и не претерувај со истото.

мхм, не пијам често, повеќе ми беше информативно прашањето.
на црвеното вино му помина сезоната (според мене), па пијам коктел со повеќе сок.

Некој да ми пообјасни малку за reverse dieting што е и кога се прави

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom