Исток Запад

• Креатор на темата Креатор на темата Ruzmarin
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
Znaci nov sum u rap muzikava, odnosno od pred nekoj mesec pocnav da gi slusam nasive rap grupi. Me interesira konkretno Istok Zapad. Koi se , sto se, od kaj se, koja naselba ??? Edniot mislam deka e Zele od Toksikologija, mada mislam deka e golema razlikava od Zele od Istok zapad i od Toksikologija, mislam deka site ke se soglasat deka togas bil onoj vistinskiot. Inaku STR 2 se stvarno dobri. Tolku znam za mak rapov. Ako imate predlozi za sto da cujam nekoi drugi rap grupi, pisete mi slobodno. Pozzdrav...

Znaci nov sum u rap muzikava, odnosno od pred nekoj mesec pocnav da gi slusam nasive rap grupi. Me interesira konkretno Istok Zapad. Koi se , sto se, od kaj se, koja naselba ??? Edniot mislam deka e Zele od Toksikologija, mada mislam deka e golema razlikava od Zele od Istok zapad i od Toksikologija, mislam deka site ke se soglasat deka togas bil onoj vistinskiot. Inaku STR 2 se stvarno dobri. Tolku znam za mak rapov. Ako imate predlozi za sto da cujam nekoi drugi rap grupi, pisete mi slobodno. Pozzdrav...

били звер знам дека е доста добар може и најдобар незнам јас не слушам многу така викаат

Легијата, т.е. green out, str2, dzaka itn., Zad Agolot, SVP,SAF.....

Брат... кај нас нема рап. И тие што ги гледаш глумат рапери. Демек , слаткар со неговите к*рви е рап ? Или тонизен со неговиот БАСС БАСС БАСС да му го т.у.г... Само 50-цент знае што е рап , нашиве се " кинески рап ".

Легијата, т.е. green out, str2, dzaka itn., Zad Agolot, SVP,SAF.....

Toa е рап ? Ај за промена , пушти го 50-цент и пушти го легијата :D Ако ја увидиш разликата, пиши ми инбокс кај си одма гајба пиво ти носам. Eден единствен на кој можеш ( добро неможеш ) да му пружиш рака за рап е он и тупак, сите останати ( сосе нашиве ) се крш.

Брат... кај нас нема рап. И тие што ги гледаш глумат рапери. Демек , слаткар со неговите к*рви е рап ? Или тонизен со неговиот БАСС БАСС БАСС да му го т.у.г... Само 50-цент знае што е рап , нашиве се " кинески рап ".

Toa е рап ? Ај за промена , пушти го 50-цент и пушти го легијата :D Ако ја увидиш разликата, пиши ми инбокс кај си одма гајба пиво ти носам. Eден единствен на кој можеш ( добро неможеш ) да му пружиш рака за рап е он и тупак, сите останати ( сосе нашиве ) се крш.
Зашо така збориш бе,има квалитетна хип хоп култура у Македонија..Не траскај безвеза.

A nesto poveke ako znaete za Istok Zapad da mi kazete ?

A nesto poveke ako znaete za Istok Zapad da mi kazete ?

додека е 50 cent жив не ти треба исто запад веруј фурај си го фифти ете и погоре ти кажа дечкото дека фифти е најдобар овие другиве се гола вода

Отворија ја темата Хип Хоп културата во Македонија и листај страна по страна, таму имаме постирано се и сешто !
Дефинитивно можам да кажам дека најквалитетниот мак рап е таму постиран па ти види што ти праи кејф.

Аха ок.

Зад Аголот (На овој јутјуб канал имаш и од СВП,нешто и од Днс )
youtube.com/Bransisco

Длабока Трага
youtube.com/DlabokaTragaOfficial

THC - T-Clan ,Екипата
youtube.com/THCproductionTHC

Подземјето
youtube.com/Brckata

DNS
youtube.com/TheDNSproduction

Легијата ,Green Out ,RNS,Џака Накот,LD Pistolero,Тоnyo San,R.O.N.I.N.,Против Сите
youtube.com/tazkabalabanova

Big E Првата Дама
youtube.com/PrvataDama
--- надополнето: 2 мај 2013 во 22:02 ---
Македонски рап (постари рап траки а има и стари рап групи )
youtube.com/RapMakedonski

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom