Источна Единица YO YO!

• Креатор на темата Креатор на темата Точкест
  • Време на започнување Време на започнување
Колку е јако кога вакви раперчиња се расправаат во Чек Дис Аут тема, а останатите членови на форумов си бркаат сеир.

Ајде продолжете. Како и да е, наскоро ќе јадите некој бан :)

Озбилно зарем не приметија дека се во чк дис аут а не во музика.
Јас пак ќе кажам греота децава:img:

Како што кажав у еден предходен пост
Така наречени колачи недопечени
крадци на културата во широко облечени
секој ден гледам такви аматерски ликови
ги собирам во меморија ги претварам во стихови:pos: поздрав до Жило е од Риалити:)

hehe mnoogu ste jaki... abe goce nemozes sam pa vikas i drugar4inja a? jak si ti ... inace bravo bravo za goce a.k.a ULI4EN OSVEZUVAC :vozbud: i za dim4e sto se osiguraa deka ke ni dadad ban ... i ako rekoa MOZE da dadat , ni dadoa pa sea da izglea kako nie deka sme se isplasile od ban pa nema da pisuvame veke...cccc psihopati eej , inace goceee , toa delot e na ZILE , ne e tvoj taka ... ti nemas UM za takva rima da smislis , pa citiras tugo ...

eh eh , nas ne ne boli u opste so si stail tema za nas na forumot , ke ja citaaat samo nekoi , ama doprvo ke se cue golem BAD za TimeOut4ento po skopjevo, aj taka sea baniraj kolku sakas , sigurno i mastrubiras na banot koaga ke go dades :pos: :bip:

Ојдоа дечињата во алеата на великаните...

Хахахаха...па и редно време беше цело време си ја читам темава...само се препуцаваат :D

Епа нека им е среќен патот во алеата на великаните :D

него...мене ми е страв за точкест да не го средат овие од источна единица некако мн. гангстерски ми делуваат:pos:

него...мене ми е страв за точкест да не го средат овие од источна единица некако мн. гангстерски ми делуваат:pos:
Абе да се засуши малце надвор им идам у маало и по два шамара на сите:pos:да не мрсат многу многу

Istocna Edinica, aka istocna_edinica, aka Freestyle е перманентно баниран дод форумов заради отварање 3 јузери.

шефе да ми простиш абе бар една единица остај нешо досадно е овие денови да се занимава народ со нешо:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom