Источна Единица YO YO!

• Креатор на темата Креатор на темата Точкест
  • Време на започнување Време на започнување
ej Goce To4ko glupava,fala na kznenite poeni ej , eve sea se usrav , omfg site "forum psihopati" se po mene, a shorty nema veze aj dete si pa tripas mnogu ... osven rapot i od toa AND1 sranjeto, mnogu se tripas ti si vise ufilman nego bilo koj tuka ... aj popameten si koga citas , a ne koga pisuvas... :toe:

Шорти....знам некој работи бе за Мак Рап :)..не сум бес ич

Поентата е...нема зашо да ги плукаме децава.....пробуваат нешо барем...Џака и Аго на нивни години биле добро како шо се сеа ??...мора од негде да се почне, имат по 15 год, уште се деца а пробуваат да напраат песна па и спот да снимат, како и да е за пофалба е ако за ништо повеке за трудот.....
Секогаш коа се почнува од нешто се почнува од порано за да имаш повеке време за да се усовршиш, ке имаш падови ама ако поминеш низ сите пречки ке успееш у тоа што го праиш....
Еве пример ти со кошарката.....коа си прпат си фатил баскет си знаел да водиш топка ко шо треба ? :)

Те подржувам во се што го кажа. Ронин снимил песна на 12 год. сега е Цар. Ама јас убаво им кажував тие нешто ибувнаја дека нема да ни даваат автоХграми кога ќе пораснат. Одма мислат на слава. Тоа не чини. Пробајте да го смените светот :D

ej Goce To4ko glupava,fala na kznenite poeni ej , eve sea se usrav , omfg site "forum psihopati" se po mene, a shorty nema veze aj dete si pa tripas mnogu ... osven rapot i od toa AND1 sranjeto, mnogu se tripas ti si vise ufilman nego bilo koj tuka ... aj popameten si koga citas , a ne koga pisuvas... :toe:

Кажи ми од се срце искрено за што сум уфилман? За што се трипам? Јас нигде не напишав дека сум јак во фристајл, или дека сум цар на терените за баскет во Тетово. Рапот само го слушам, не го правам. А за баскетот секој ден се обидувам да го усовршам. Само те молам одговори зашто мислиш дека сум уфилман? Како го доби тој впечаток

Pa se pravis kojznae koj si , rap SLUSAS samo , (eve i ja slusam samo ali ne seram za ne4ij trud za po4etok) ali ti covece preteruvas , se pravis nekoj MakRap expert i ova ona , a si samo edno detence so golem son da stane golema dzvezda vo kosarkata , pa i AND1 potezi ucel .. lele lele , kojznae i dali imas poim od toa so go pravis ili samo zboris jas ova jas ona ...

Abe to4kest ti si ulicen osvezuvac ili komunalna higiena a ti sorti pokazi sto imas pa da vidime... problemot kaj tebe e so neznaes da cenis nema ni da te cenat a isto taka golem problem e so ne veruvam deka nekat ke sozrees

A samo ve molam od makedonijava ako najde nekoj deca so imaat 13 godini i snimile spot togas jas pred site bi se obesil na plostad kapisss

cekaj malce ... "tockest ti si ulicen osvezuvac ili komunalna higiena" so znaci toa? to4ka druze ... toa valjda ne ti e "umetni4ko ime"..TAKA? :vozbud: :pos2:

Леле абе вие сте неписмени. Сто пати ви реков дека само ви укажувам на грешки а вие пак спомнувате серење. Кој кур не ви е јасно тука? Нигде не реков дека сум експерт за рап. Пак не научивте да читате и сваќате? Извини ама кошарката ми е само хоби. Сепак школото ми е на прво место. Не сонувам да станем ѕвезда. Источна единица. Дај ми ДОБАР спот што во него има 13 год. деца кои рецитираат ДОБРО и кои имаат ДОБРИ лирики и јас го сечам на 3 дела и ви го сервирам на вас-тројцата членови на Источна Единица.

*Под ДОБРО не подразбирам ОДЛИЧНО

Фристајл уште не ми одговори зашто ги браниш децава? Ти мора да си им роднина или продуцентот што сака само да им зема пари па ги браниш за да не им падне моралот па после ти да пропаднеш на економски начин зашто очигледно не снима никој кај тебе

da da shorty , site so gi pocituvame onie so se trudat , vo slucajot decava, eve site so rekoa dobro za niv , site sme im rodnini , ili producenti , ili pari im zimame, aj mislam deka ti e kasno veke , utre si u skolo idi legni si ... i ne zaboravaj da se sonuvas ... kao AND1 dzvezda

fawaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!! Сега ќе си легнам. Пак не сваќаш нели? Значи според тебе е лошо јас да си легнам покасно ? Што ако сум втора или трета смена? Нели беше јебан предвидувач. Ќе знаеше дека сум втора смена. А и плус срамота е 25 год. човек да се кара со 15 год. дете. До кое ниво си паднал значи. А остај тоа. Ниеднаш не одговори на моите прашања. Кај се тие "раперите" да се соочат овде? И таа реченицата: Точкест каде си да пишиш... Аман бе. Со ваков памет ли живиш бе.. Дури не ти верувам дека имаш 25 год.

Ехеее .. не знаеш што се сонувам. Можеби и мајка ти ја сонувам. Не се знае никогаш.

eve to4ka te najdov , blagodarenie na decava ... neli 3-4 godini si u rapot? pazi se "TimeouT4ento formirana e vo Fevruari 2006 god.Sostavena e od tri clena:Aleksandar a.k.a S.N.G,Ivan a.k.a Ivan,Goce a.k.a Ulicen Osvezuvac.Studio nemame.Imaat snimeno nekolku pesni i se raboti intezivno na naredni pesni...t.e. letovo odmarame...novi pesni od septemvri" aj eve gleam ne ti cinat na myspace trakite , a stilot go kradete od Green Out , vokali muzika i sve .. otkrien si To4kest Rperishte golemo hhhh ni ti ne se razbiras u rapov mnogu

пффф ти се разбираш а? дај нешто твое бе

А плус темава не е за Точкест туку за вас бруко

mali , vise od tebe se razbiram i toa kako ... pa i ti se prais expert , daj neso tvoe aj

ЛЕле ова е КРАЈОТ КРАЈОТ КРАЈОТ! Дури самиот напиша дека јас СЛУШАМ само рап а ваму ми велиш да пуштим нешто мое. Ај ти реков да траеш и попаметен ќе си испаднеше. Не е работата кој колку се разбира туку темата е за Источна Единица. Не се вика темата кој колку разбира

pa u istoto pisav i jas deka slusam samo , stavi gi teglite navecer , gleas kasno ti e idi da spies ... jas pisav samo slusam rap , a ti pisuvas daj neso tvoe ... kuti popameten si i ti taka

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom