Исто име!

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Jas samo dedo mi go znam kako moeto ime znam deka ima uste mnogu ama ne sum zapoznal nikoj mnogu e ubo koga ke nema mnogu kopii na imeto tvoe polesno ke mozat da te zapoznaat

Во мојата улица каде што живеам, има 12 Димитровци што се викат, и кога славиме именден станува фешта. :pos2:

Знам една девојка се вика Елена, е курва по вокација, втората што ја запознав така поинтимно во животов ми изгледаше многу поприбрана, ама на крај испадна полоша од првата зашто оваа се криеше а првата не. Саглам со ова име уште не сум сретнал, чак во една прилика во големо друштво една типка се представи така па јас фино културно се возбудив али среќа или несреќа па морав да отидам и ја изумив. Има нешто, безразлика што: кога децата се крштеваат немаат карактеристики по кои им се доделува иметo.

ХАхахахахах...ете уште еден доказ дека целава работа со генерализација поради имињава нема везе....Јас познавам прилично доста Елени и ни една не е вака ко што ти си ја опишал, чиста спротивност се...Сакаш да те упознаам со некоја за да се разубедиш??:wink:

За оваа тема не можам баш многу да кажам зошто се викам Младен, а тоа име не е многу често па единствено со мене знам уште двајца луѓе кои го имаат ова име. Дедо ми и Младен Чедиковски од А1 телевизија новинарон. Па многу да се споредувам или на повисоко ниво да ги гледам нешто такво ми се нема случено. Луѓето си се најнормални како и секој.

И јас имам така поретко име, па немам баш и што да се замислам да споредам. Имаше во средно една Даница, беше ептен со носот во облаци, имаше црна долга коса, многу се шминкаше, беше убава, ама штета не ја запознав лично за да споредам карактер.:kesa:
Општо за други луѓе ... неможам да изнајдам двајца со исто име и барем неколку исти особини ... Марјан, филм ти е ...:umorno: :podsmev:

Znam imenjaci moze nekoj 10-15 dusi od niv 2-3 ca ima poasalni.Drugive mi go sramat imeto :pos2:

Исто име... Во љубовта имам лоши искуства со Мартиновци и после тие искуства некако потсвесно мислам дека никогаш нема да бидам среќна ако сум во врска со некој што се вика Мартин. :tapp: Знам дека се глупости и дека нема везе, ама сега... така ми доаѓа да мислам :) Порано исто мислев дека со девојките што се викаат Сања не можат да функционирам како другарка поради некои Сањи таму од времето... Ама после тоа запознав две прекрасни девојки што се викаат Сања и тотално ми ја избија оваа предрасуда од глава.
Инаку, за други имиња не можам многу да создавам слики зошто најдобрите другари и другарки и бившиот и сите мои блиски луѓе имаат некои ретки имиња и знам најмногу два "примероци" што го носат тоа име. Само моето е најчесто :)

Како моето име ретко се среќава,бар до сега не сум се запознала со некоја ама сум слушнала дека има и други(малку) што се викаат Анџела..Така да незнам дали си наликуваат со мене..Тоа со имињата се глупости,ама и јас за името Кристина си имам едно такво мислење дека сите што се викаат така се исти.Но,навистина досега сите Кристини што сум ги запознала се слични....:toe:

знам дека не треба да го пишувам ова оти некој ке навредам ама не можам да издржам :) таму кај што живеам јас сите зорици,зока и т.н се ку*ви...Сите!!!

инаку има ли на форумов Сашка??

п.с извинете ако некоја се вика така,ја кажувам за досега запознатите личности :jaj:

...Сакаш да те упознаам со некоја за да се разубедиш??:wink:
САКАМ! Но што ако грешиш? ...и гледај само да не ти биде многу блиска, после јас ќе бидам крив!
Ќе да сум го пропуштил тој тренд.....или не, а?...Кога имало ваков тренд жити се???
Ова е пред 'империјата' да се воведе како општесвено уредување, не си бил роден ти тогаш.:majmun: Ама си наивен бе, браво. Сакаш да ми кажеш дека не си имал две девојки со исто име а? Па неможеш да ме разбереш сега. Пр има неколку имиња што самиот нивни изговор мене ме асоцира на секс кој и да ги спомене, дали што се покажале девојките дали од времево што е ладно, ама така ми делува.
Проблемов го немам 'ВО глава' јас, го имам 'НА глава'. Не сум од марс паднат, ако пола Прилеп и Битола се вика Менде(или пола Охрид, Номче) неможе никако сите да бидат по нешто исти или слични. Прашав колку ВИЕ им придодавате на луѓето со исти имиња заеднички особини и ваши искуства во тој поглед.

Не, некој во Прилеп се вика и Ќире, а некој Рампо, а има и Баже, а во Охрид има и Орце.

Не, некој во Прилеп се вика и Ќире, а некој Рампо, а има и Баже, а во Охрид има и Орце.
Да ама Ќире и Менде на исти ден слават именден. така да исто ми е. На тој ден да не ти е во мисла имам на 11 места за идење и секоја година почнувам од 16.00 да одам по гости!:majmun9:

Знам многу инењачки ама никогаш не сум гледала на тоа, ама баш никогаш:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom