Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам една девојка се вика Елена, е курва по вокација, втората што ја запознав така поинтимно во животов ми изгледаше многу поприбрана, ама на крај испадна полоша од првата зашто оваа се криеше а првата не. Саглам со ова име уште не сум сретнал, чак во една прилика во големо друштво една типка се представи така па јас фино културно се возбудив али среќа или несреќа па морав да отидам и ја изумив. Има нешто, безразлика што: кога децата се крштеваат немаат карактеристики по кои им се доделува иметo.
САКАМ! Но што ако грешиш? ...и гледај само да не ти биде многу блиска, после јас ќе бидам крив!...Сакаш да те упознаам со некоја за да се разубедиш??:wink:
Ова е пред 'империјата' да се воведе како општесвено уредување, не си бил роден ти тогаш.:majmun: Ама си наивен бе, браво. Сакаш да ми кажеш дека не си имал две девојки со исто име а? Па неможеш да ме разбереш сега. Пр има неколку имиња што самиот нивни изговор мене ме асоцира на секс кој и да ги спомене, дали што се покажале девојките дали од времево што е ладно, ама така ми делува.Ќе да сум го пропуштил тој тренд.....или не, а?...Кога имало ваков тренд жити се???
Да ама Ќире и Менде на исти ден слават именден. така да исто ми е. На тој ден да не ти е во мисла имам на 11 места за идење и секоја година почнувам од 16.00 да одам по гости!:majmun9:Не, некој во Прилеп се вика и Ќире, а некој Рампо, а има и Баже, а во Охрид има и Орце.