Исто име!

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
јас сум елена, а неам ниту една достојна познаничка што со гордост би кажала дека го носи моето име...ехехххехехх

Знам една девојка се вика Елена, е курва по вокација, втората што ја запознав така поинтимно во животов ми изгледаше многу поприбрана, ама на крај испадна полоша од првата зашто оваа се криеше а првата не. Саглам со ова име уште не сум сретнал, чак во една прилика во големо друштво една типка се представи така па јас фино културно се возбудив али среќа или несреќа па морав да отидам и ја изумив. Има нешто, безразлика што: кога децата се крштеваат немаат карактеристики по кои им се доделува иметo.
хехехххехеххехех
јако ме насмеа и малку така ме испровоцира да те цитирам оти и јас се викам Елена, е па ај да се запознајме па искоментирај и за мене каква сум хахахахха!:pos2:
Инаку да чудна работа ама и јас си поврзувам така со некои имиња па и карактеристики за тие личности, има некои имиња кога ќе ги слушнам веднаш помислува на некоја личност што се вика исто, и да се ствараат предрасуди дека таа личност е како другата со исто име.
Интересни работи !:vozbud:

Има луѓе не ми го знаат името само по прекар кој е уникатен, Ми се има случено да ми викнат по име а да не го забележам тоа.
Никогаш не поистоветувам никого и ништо по име туку по искуство и моја точка на гледање.

Воошто не.Името нема никакво влијание врз карактерот на личноста па и не можам така да генерализирам и да судам за некого според името:nenene::nenene:

Незнам каде читав дека доколку некоја особа има име кое е почесто има поголеми шанси да успее во животот од некоја особа која има поретко име.Во америка некои научници тврдат дека во затворите затворениците најчесто имаа ретки имиња.

доколку го најдам тоа ке постирам на темава.

еее да бе .. сеа и името имало врска :icon_eek::icon_eek:
инаку братучед ми цел живот си има работа со Снежани Димитриевски... :twisted:
Мајка му се вика Снежана Димитриевска, тетка му (од страна на татко му) се вика Снежана Димитриевска, класната му се викала Снежана Димитриевска.. еве и сопругата му се вика Снежана (новото презиме кое го презима од мажот) Димитриевска..
Што имаат заедничко сите овие Снежани? НИЕДНА НЕ МОЖЕ ДА ЈА ПОДНЕСЕ :devil3:

Ne gi generaliziram lugjeto spored imeto. Jas poznavam uste tri moi imenjacki, edna so druga nemame nikakvi dopirni tocki, site sme sosema razlicni svetovi, nitu edna edinstvena osobina ne ni e ista, nitu fizicki nitu karakterno.

Не ми текнало да споредувам според име. Ама според хороскоп...повеќето жени околу мене (дома и на работа) се шкорпии...брррр :nesvest:
Сигурно нема баш некоја врска името, повеќе е до кумот :wink:
Знам една девојка се вика Елена, е курва по вокација
Познавам повеќе со тоа име...многу добри личности и луѓе пред се. Затоа и сметам дека нема поврзаност име-личност.

Знам една девојка се вика Елена, е курва по вокација, втората што ја запознав така поинтимно во животов ми изгледаше многу поприбрана, ама на крај испадна полоша од првата зашто оваа се криеше а првата не. Саглам со ова име уште не сум сретнал, чак во една прилика во големо друштво една типка се представи така па јас фино културно се возбудив али среќа или несреќа па морав да отидам и ја изумив. Има нешто, безразлика што: кога децата се крштеваат немаат карактеристики по кои им се доделува иметo.

Леле јас знам само две девојчиња по име Елена, и и двете се курви. Хмм, има нешто.
Инаку не верувам во ова слепо, али шо знам, имам некои стереотипи дека оние кои се викаат Јане се убави:pipi:, Ивана - расипани.

Ами Боби што е? Цајкан во Англија или солени стапчиња :wink:

Леле јас знам само две девојчиња по име Елена, и и двете се курви. Хмм, има нешто.
Инаку не верувам во ова слепо, али шо знам, имам некои стереотипи дека оние кои се викаат Јане се убави:pipi:, Ивана - расипани.

Jaс знам едно 5-6 Елени и една нема нормална:):)
Инаку не верувам многу дека има некаква врска името.
Конкретно за моето име,има уште две-три Андријани во градот со кои немам ама баш никакви допирни точки,ама добро јас сум Адријана без н,така што и не ми се баш имењачки:)

Паа.. не сум размислувала на темата ваљда затоа што моето име е италијанско по потекло и ретко се среќава на овие простори, имам една позната Мкд пеачка имењачка, американска глумица и индиска писателка :icon_lol:

Iminja na devojki ne pametam ic i mozam da kazam deka sakam devojki so nevoobicaeni iminja ili mnogu retki iminja mozebi zasto i moeto e takvo nevoobicaeno i me privlekuvaat takvi devojki so retki iminja i preziminja toa e plus so mi e slatko kaj edna devojka :smir:

каква глупост еј...ако има исто име исти карактеристики? хухухуху....
нема такво нешто...

ах моето име... не ми смета ако некој друг го носи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom