Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хехехххехеххехехЗнам една девојка се вика Елена, е курва по вокација, втората што ја запознав така поинтимно во животов ми изгледаше многу поприбрана, ама на крај испадна полоша од првата зашто оваа се криеше а првата не. Саглам со ова име уште не сум сретнал, чак во една прилика во големо друштво една типка се представи така па јас фино културно се возбудив али среќа или несреќа па морав да отидам и ја изумив. Има нешто, безразлика што: кога децата се крштеваат немаат карактеристики по кои им се доделува иметo.
Познавам повеќе со тоа име...многу добри личности и луѓе пред се. Затоа и сметам дека нема поврзаност име-личност.Знам една девојка се вика Елена, е курва по вокација
Знам една девојка се вика Елена, е курва по вокација, втората што ја запознав така поинтимно во животов ми изгледаше многу поприбрана, ама на крај испадна полоша од првата зашто оваа се криеше а првата не. Саглам со ова име уште не сум сретнал, чак во една прилика во големо друштво една типка се представи така па јас фино културно се возбудив али среќа или несреќа па морав да отидам и ја изумив. Има нешто, безразлика што: кога децата се крштеваат немаат карактеристики по кои им се доделува иметo.
Леле јас знам само две девојчиња по име Елена, и и двете се курви. Хмм, има нешто.
Инаку не верувам во ова слепо, али шо знам, имам некои стереотипи дека оние кои се викаат Јане се убави, Ивана - расипани.