Испукајте се

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување
Да вреѓаш починат човек е најниската форма на беда. Тоа не е храброст, туку доказ дека си празен човек без вредности.
Само човек со длабок внатрешен мрак се крие зад навреди кон починати. Не ме допираш мене, се откриваш себе си, каква си...
Мислеше ова дека ми е болна точка и ќе направам карамбол ама од мене доби само смиреност, контра ефект, можеби затоа почна да плачеш ти, не јас.
Мајка ми не е жива за да ја навредуваш. Јас сум.
И добро знај, ова што го кажа ќе те дефинира засекогаш.
Со ова што го направи, падна толку ниско што ни одговор не заслужуваш. За мене си завршена приказна.
Глупача, и ти идеш по тој пат.. Ќе те видам тогаш... Да се ситиш на нечија загуба.. Дно од човек ако можам така да те наречам

За утре испланиравме сѐ, освен благо:)
Ми се јаде чоколадна торта или Киндер Буено. Можам без многу работи, благо потешко. Денес нешто најблаго урма. До 12 ќе се издржи, ама за утре сакам и торта. Материјал и време немам.

Речиси сите имаме ФБ, знаеме за некој си нивни правила, но стануваат веќе мизерни...ме известува дека ми избркшале слика од стара објава од пред ОСУМ ГОДИНИ.... наводно злоупотреба на детска голотија...а не ти приложува што е тоа што е избришано, а и да барам по датум објава од пред 8 години не знам како да ја најдам...Мислев малку и ми текна што би можело да биде, имаше во сите светски медиуми за случката на Омотот на светски познатиот Албум Невер Минд на Нирвана, голото бебе што плива стана актуелно бидејќи бебето порасна па пливачот мислам пред 8 години ја тужел Нирвана, која на времето му платила на таткото на бебето, за користење на фотката за омот на Албумот, но сега бебето порасна и сега бара уште пари... а таа сторијаа излезе во медиуми и се шеруваше насекаде пред 8 години. Тоа што ме нервира не е да софтверот на ФБ , по 8 години му Текне да пронајде и избрише објава од пред 8 години, но битно е што ме Означува како Проблематичен Профил...и тоа не е важно, туку ми текнува дека доаѓа по некој мои коментари , т.е. кога разобличив тролови од ех владеачката партија, а кој сега на најсилно се обидуваат политички поени да соберат со почетокот на СејфСити како анти народна мерка, со еден ФАКТ дека баш нивниот прОливер ги укина Казнените Поени а ги намали казните за најопасните престапи. Јасно партиските Тролови бегаат од отворена дебата, туку посегнуваат по други методи, интересно е дека Таа УС АИД БАГРА се уште е поврзана како Црева...тука испадна и веста за Апсењето на Истакната новинарка Факт Чекерка во Хрватска, која е фатена при управување на возило во Тешка Акохолизираност, јасно и шерувањето на таа вест ги болеше........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom