Испукајте се

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување

Macka12345

Модератор
Член од
14 октомври 2021
Мислења
611
Поени од реакции
1.044
Мислам дека ваква тема нема.

А ни треба на сита.

Место карање и вреѓање по други теми, ако ве изнервира некој, на форумов, во личен живот, пишете си овде.

-вреѓање членови е забрането
-тагнување членови исто.

Може да пишете дека некој негде ве изнервирал, без да го спомнете бидејќи ќе настане караница.

-ЦИТИРАЊЕ Е ЗАБРАНЕТО.

Јас прва мислам дека ќе ја користам темава доста.

пример.
Комшијава над мене буши од 8 саат активно, што е многу, многу е, ако сака да се тера у три лепе.

Добро, дали само мене ме нервира досаден персонал во продавниците? Шеташ, те пратат, ко да се истите тетки од Еуро Азија од пред 15-20 години кои идеа по тебе и ти дишеа во врат… Многу безвезе се осеќам, ко да мислат доаѓам да крадам, па ме пратат низ цела продавница
Се надрндав денес, а баш имав во план свашта да купам

Нема потреба од ваква тема. Постојат многу начини за лечење комплекси, филтрирање негативна енергија и подобрување на мудот.
Наједноставниот е слушање музика што ви го покачува адреналинот и ве испукува.
Пуштете си метал, панк или друга музички агресивна музика и медитирај те т.е. не правете ништо. Отворете чакри и восприемајте го секој тон и риф.
Ако тоа ви е малце дојдите на свирка, ќе се ишуткаме и ќе немате потреба да се испукувате по теми.

Peace :angel:

Да го закачам на женатаму од комшијата.

Во принцип сум кул гај, никој од форумов не ме нервира освен аномалијата наречена Флеш. Такви блесоци на неписменост, неповрзани мисли и општа празноглавост би ја натерале секоја жива единка во Универзумов на одбранбена реакција која оддекнува низ сите паралелни нивоа.

Мацка фала за темава, Ацид фала за перма банот на Драга Кајгана. СтолеД и неговите луди приказни ќе продолжат. Во суптилен формат, под радар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom