Испити на крај на година во средното и основното образование

• Креатор на темата Креатор на темата Емкаа
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Поддржано е од директорите на средните и основните училишта поради недобивање одговор на испратените писма и молби..

Сега ке биде многу погрдо,професорите за да си го штитат работното место ке ти ставаат 2-3 и да знаеш и повеќе од тоа за кога ке ги споредат оценките да си биде се ок и да не ги казнуваат.

Така треба не за инает ама реално а не парите да играат

Ма јас не знам што се трудите Гоце-прво за ништо не не бидува,околу 60.000средношколци сме а на протестите се на се 100души нема а второ половина(ако не и повеќе)се за тестовите!Ќе ги фаќаат ,,корумпираните,,-знаеш како е кај нас да му умре козата на комшијата не им фаќа умот дека тоа влијае и на нас а не само на татините синчиња.Со ова само се бламираме и докажуваме неспособност-да си гледаат сеири другите...:kesa:

И јас заклучив нешто. Во оваа земја колку и да сака некој да воведе анти-коруптивни реформи, секогаш ќе има мито и корупција и мамините и татините ќе си проаѓаат, а "обичните смртници" ќе плаќаат два пати. Не е до законите, до народот е. На овој народ етичките и моралните вредности му се не под нулата, туку точно на апсолутната нула, на -273,15.

И јас заклучив нешто. Во оваа земја колку и да сака некој да воведе анти-коруптивни реформи, секогаш ќе има мито и корупција и мамините и татините ќе си проаѓаат, а "обичните смртници" ќе плаќаат два пати. Не е до законите, до народот е. На овој народ етичките и моралните вредности му се не под нулата, туку точно на апсолутната нула, на -273,15.
Па фала богу да свати некој-пак ние два пати ќе си платиме!Ем цела година учи ем полагај на крајот-нив многу многу и не им треба просекот ќе им купат од ФОН диплома а просечните ученици се знае кај ќе одат поради некоја грешка која ете се случила баш кога не треба.

eheeeeeeee pa drzavava i narodot ke nemaat od so da ziveat ako nema korupcija so mislis nekoj moze da zivee so plata od 150 evra sigurno deka bogatasive sve potkupuvaat koga platite ni se mnogu niski

eheeeeeeee pa drzavava i narodot ke nemaat od so da ziveat ako nema korupcija so mislis nekoj moze da zivee so plata od 150 evra sigurno deka bogatasive sve potkupuvaat koga platite ni se mnogu niski
Па секако дека не може. Но, не е лекот во митото и корупцијата. Парите треба да се заработуваат, а не да се земаат туку - така. Знам многу луѓе што имаат ниска плата но се занимаваат и со други работи за да можат да си дозволат комфорен живот. Кој прави кујни, кој монтира гипс картони, кој штампа пенкала, прави привезоци и што не.
Како прво да прифатиш мито е пораз за тебе. За дипломата за која си учел и си ја заслужил.

Поддржано е од директорите на средните и основните училишта поради недобивање одговор на испратените писма и молби..

Од кај ти е информацијава. Ми стасаа на Msn неколку порачиња. За да знам дали да учам за, утре не за друго...:vozbud:

Не знам за вас луѓе, али ние сеа ( средните школи од Велес) на втори час заминуваме на штрајк. За разлика од претходниот неуспех, овој пат е организиран од средношколската заедница, и е поддржан од професорите. Колку што знам, основните денес не штрајкуваат.

Утре штрајковите продолжуваат во исто време, прва смена во 9 и втора смена од 13:30!

Утре штрајковите продолжуваат во исто време, прва смена во 9 и втора смена од 13:30!

Во Скопје нема никаква организација.Ова за каде е што го збориш?Има ли одзив?

Имам информации оти ќе се полага и на полугодието по нова година..

а најубаво ќе биде на секоја недела да праиме тестови..што има везе..се полудело во оваа држава...

Имам информации оти ќе се полага и на полугодието по нова година..
Кој те лаже? Од министерство не се сигурни дали и оваа година на крајот ќе се полага, а не па на полугодие.

а најубаво ќе биде на секоја недела да праиме тестови..што има везе..се полудело во оваа држава...

Ти да тргнеш линк од потпис, недозволено е рекламирањето на веб страни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom