S
Shellshock nam67
Гостин
abe ne vikam deka e losa ama sakam nesto bolje za eftini pari
za eftini pari tesko ama za 8000 iljadarki edno audi a4 od slovenija avto.net mozes

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
abe ne vikam deka e losa ama sakam nesto bolje za eftini pari
ако земаш од бугарија ке ти речам само опулиси ги очите да не ти ги опулат.
инаку јас колку што бев последно 99% се префарбани, ако се потрудиш малце ке забележиш. друга работа ке гледаш бројките на џамовите да бидат сите исти и да одговараат со годината на производтсво. за моторот ке се прекрстиш и ке однесиш едно шише масло во црква. и со среќа
Крајслерот не е лош. Ефтини се крајслерите. Погледни колку чини Стратус како на полицијата. По 1000 евра ги има.
Многу трошат.
Скапи се деловите.
Нема да можеш да најдеш тука каде да го сервисираш, ај што ќе најдеш ќе ти отидат сите пари ако му рикне нешто што е круцијално за да можеш да го возиш.
Земи си Хонда Акорд, Цивик, можеш џипче како CR-V, било што од VW по твоја желба, поефтина варијанта Сеат, Кордоба, Леон или Толедо се солидни коли.
Друга работа, од Бугарија колите скоро сите 80-90% донесени од германски плацови со тоа што одат на плац, му го откупуваат целиот плац за поефтини пари, ги менуваат километражите на сите автомобили (не очекувај реална километража) и затоа во Бугарија се дури и за 300-400 евра поефтини од словенските.
Друга работа што ја спомнав и во претходниот пост е среќата, па со среќа уште еднаш
Еве ти препорака од мене: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11324398703519501&f1=details
pa do kaj 7000 8000evraNDark до колку пари сакаш кола од прилика да купиш?
abe za 15000evra ke kupam nova kola ne me zezaj a ima nekoja strana kako mobile.bg ama slovenska
--- надополнето: 13 јануари 2012 во 20:27 ---
pa do kaj 7000 8000evra
http://www.avto.net/_AVTO/results.aspabe za 15000evra ke kupam nova kola ne me zezaj a ima nekoja strana kako mobile.bg ama slovenska
--- надополнето: 13 јануари 2012 во 20:27 ---
pa do kaj 7000 8000evra
Зависи се колку ќе ја платите колата горе толку ќе ве служи, најлоши коли имаат италијаните и нормално најефтини, бугарите 95% зимаат коли во италија партали живи се, со татко ми кај не сме биле ама најмногу носиме од германија, поскапи се ама затоа топ се.