Исчезнати лица

• Креатор на темата Креатор на темата apmkd
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
Од друга страна со дете позади можеш цело туле со бело превеслаш преку граница. Чудни критериуми имаат царинициве.
има и други чудни работи... во Хрватска имаше многу поплаќи на посвојувачка мафија, која зема МИТО од тие што бараат дете, а одзема деца на родители за измислени причини. Па имаше и случка со посвојувања деца од Африка, некој од Хрватска заглавија таму во затвори....
Си размислувам, ако некој родители навистина сакаат да продадат дете на богат има начини легални, развод, брак со богатиот, пак развод а тој го зема детето...

Sega prochitav deka vo blizina pronashle nekoj 4,5 Km dolg tunel!
Ima nekoj od vas pokonkretno slushnato ?

Го кажаа ова уште првите неколку дена. Страшно е во каква добра состојба е тој тунел, заради тоа што има рудник во близина. Целиот е пребаран, од тоа што прочитав.

Го кажаа ова уште првите неколку дена. Страшно е во каква добра состојба е тој тунел, заради тоа што има рудник во близина. Целиот е пребаран, од тоа што прочитав.
Imam prijatel od Bor (Hemiski Inzhiner i ima dolgi godini raboteno vo toa rudnicite) che go prasham zoshto i od kogo e graden.

И овој си го поштовам. Се што кажа е така.. Ако имате време слушајте го, го имам слушано и за други случаеви, секогаш испаѓа во право. Овој и Браца ми се врв.

ако му е за верување на новинарот ова воопшто не е добра вест, за жал

Devojčica definitivno nije u Beču, videli smo juče. Noćas je intenzivirana istraga. Forenzičkom istragom jednog od automobila pronađen je trag krvi. Pretražuju se sad lokacije gde se sumnja da nešto može da se nađe. Ove najnovije vesti iz istrage nisu nimalo dobre. U proteklih deset dana je forenzički provereno stotinu automobila. Na osnovu tog dokaza do kog se došlo, neki ljudi su privedeni. Mislim da već imamo i uhapšenih, ali nemamo zvaničnu potvrdu. Očekujemo neko zvanično saopštenje policije u toku dana. Pretražuje se teren - otkrio je Vučićević.

ако му е за верување на новинарот ова воопшто не е добра вест, за жал

Devojčica definitivno nije u Beču, videli smo juče. Noćas je intenzivirana istraga. Forenzičkom istragom jednog od automobila pronađen je trag krvi. Pretražuju se sad lokacije gde se sumnja da nešto može da se nađe. Ove najnovije vesti iz istrage nisu nimalo dobre. U proteklih deset dana je forenzički provereno stotinu automobila. Na osnovu tog dokaza do kog se došlo, neki ljudi su privedeni. Mislim da već imamo i uhapšenih, ali nemamo zvaničnu potvrdu. Očekujemo neko zvanično saopštenje policije u toku dana. Pretražuje se teren - otkrio je Vučićević.

Информер е најдно и најнеточен за било каква информација.
Овие да изјават дека надвор е дење треба да излезиш и да провериш, до толку не се релевантни.

Овие да изјават дека надвор е дење треба да излезиш и да провериш, до толку не се релевантни.
не знам релевантност по што се рангира ама и оној Космо.ат што објави дека не е детето во Австрија испадна дека е на срби со српски новинари.

Ти на кој медиум ќе му веруваш?

не знам релевантност по што се рангира ама и оној Космо.ат што објави дека не е детето во Австрија испадна дека е на срби со српски новинари.

Ти на кој медиум ќе му веруваш?
На РТС
Тие одат со официјални соопштенија од полицијата, не објавуваат непроверени информации колку шо следам деновиве

Нажалост, Информер има вести директно од полиција за вакви работи, затоа што се владин медиум.

Се занимаваат со трачарење кога треба опозицијата да ја нападнат.

Нажалост, Информер има вести директно од полиција за вакви работи, затоа што се владин медиум.

Се занимаваат со трачарење кога треба опозицијата да ја нападнат.
Па не знам, наидувам на многу негативни мислења по интернет кога станува збор за овој медиум, а и преплавени се со лажни вести кои после тоа се демантирани

И ја мислам дека информер имаат инфо од полиција директ за ексклузиви пошто се партиско дувло. Лоша е работава на кај оди. Уште се надевам дека ќе ја најдат жива.
Автоматски споено мислење:

Сега Вучич кажа, убиена е. Признале двајца дело. Ајде иди у пичку матер.

Последно уредено:
Ајде у пичку матер, гроб да немаат гроб :place:
Шо можи да ти згреши бе две годишно девојче ејјј ?
Роденден за еден месец требаше да слави кутрото
Ми се превртија цревата

У да ти ебам гадовите.

Прашање на време е кога Србите ќе ја враќаат смртната казна.

еве, на кого верувате ваша работа.

Греота

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom