Исчезнати лица

• Креатор на темата Креатор на темата apmkd
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
Дали сфаќате дека Палчо ќе приложи докази и ќе има алиби за неговото отсуство? Проблемот ќе биде како Спасовски ќе докаже дека Палчо е убиецот? За тоа се работи. Затоа не смее никако да се заташка овој случај и да се истера целата правда до крај. Јас сум за вистината да излезе на виделина а не да биде ова уште еден заташкан случај.
Доказот на Палчо дека е невин би лајк….

Attachments

• IMG_0018.jpeg
    IMG_0018.jpeg
    147,7 KB · Прегледи: 36
Ти што мислиш зошто? Ќе одел на шопинг?
не знам, ти кажи пошто све знаеш за случајов. знаеш дека е невин, дека го местат банкстерите. Ако не знаеш, ок. Toa т.н. писмо нема логика.

Последно уредено:
Прегледај го приврзокот 408285
Прегледај го приврзокот 408286

Член 2
Пресумпција на невиност
(1) Лицето обвинето за кривично дело ќе се смета за невино сè додека неговата вина не биде утврдена со правосилна судска пресуда.

Da be @bijons do mene stojat barem 20 Kodexi i Knigi za krivicno pravo.I vo niv kako i na slikite tvoi pogore ubavo si pishuva;
Kriv e KOGA CE SE DOKAZHI NA SUD i se ostalo e samo veenje prazna slama.
Koj kako saka neka misli AMA toa e Zakonot za site vo Cel svet(skoro vo cel svet :P )

A i pred edno 200 strani go pishav istoto. Samo toa e Makedonski sindrom.

Чекајте малце другари нели теткава беше докторка, од кај сеа адвокатка :pos:

Чекајте малце другари нели теткава беше докторка, од кај сеа адвокатка :pos:
Drugar, ne mislam da ja branam . Ama toa sto e e. Na sud se vazhat samo Materijalni fakti. Se ostalo e samo trac party za sobiranje lajkovi po forumi i na Facebook.

Drugar, ne mislam da ja branam . Ama toa sto e e. Na sud se vazhat samo Materijalni fakti. Se ostalo e samo trac party za sobiranje lajkovi po forumi i na Facebook.
Фактите ги имаат, за да ги извадат на суд треба прво говедото да дојде у држава.

Па тоа на суд бе важи. Ова не е суд. Форум е. Тетката тука колку има осудено без судски докази ехехеееее. Не дека не биле криви ама чисто да спомнам.

Па тоа на суд бе важи. Ова не е суд. Форум е.
Da be druzhe. Mesto za trac drushtvoto da ima na shto da svrshuva i ne cesto nekogo predvreme da obesat!

Ne mislam na konkretniov slucaj, za nego nemam nikakov komentar. Samo bi sakal da ja slushnam vistinata bez razlika dali za 1-2 meseci ili godina.

Ama i vistinata vo makedonija ima mnogu strani.Taka da da vidime toa shto ce vidime. Ce ima prilika i Palco da mu ja ispolnat zhelbata i da go donesat vo Mk.

Аха епа ок, значи без основ е у притвор у Турција, дај да ургираме да го пуштат тогаш?
Abe daj ne preseruvaj
Citaj shto pishuva. Zarem malce slucai si cital barem vo poslednive 6 meseci za nevini po 20-30-50 god vo zatvor??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom