Исчезнати лица

• Креатор на темата Креатор на темата apmkd
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
карате кид со тактика негирај све

што не го грабневте Зеко или Началникот, таму има МНОГУ пари !!!

Манев барем имаше малку достоинство да признае што правеле.

Овој другиот решил да лаже, сега и црквата ја замеша. Образ - ѓон. Некој му донирал бубрег за да живее, тој помогнал еден човек и едно девојче да бидат убиени. И нема образ да признае што правеле.

На прашањето дали направил промена на зимското сметање на времето на 28.10.2023, Манев рече дека никогаш не правел промена на времето.

Е ова е некст левел равноземјаши, рептили, трето око и кемтреилс.

Какви психопати човече. Барање откуп со убиства и киднапирања недолжни луѓе за финансирање на партија.

карате кид со тактика негирај све

Колку ќе го тепаат у затвор ни сам не е свесен.

Primal Fear сценарио :icon_lol:
haha da ovaj vidoevski kako sedi mirno ko ninja ,ti se cini kako sekoj moment ceka pogodna prilika da ja zadavi sudivkata,sala nastrana,na zapad amerika demokratrijata vakvi slucai se imat desavano,zato ima i filmovi ,kaj nas pocnaja sega da se desavat sme mlada demokratia i nie cudno sokantno nepoimlivo,.toa nosi matrijalizmot kapitalizamo i neoliberizamo

Последно уредено:
Се чудам и си мислам, колку овој Видевски треба да е отиден со умот за да се брани со ваков исказ? Некако не ми се верува дека ова е некоја стратегија на адвокатот.. Се си мислам, бидејќи јасно му е дека остатокот од неговиот мизерен живот ке го помине во идризово, оваа негова одбрана не е одбрана туку е повеќе филм за неговото семејство, да живеат со некое убедување дека нивниот татко, сопруг, син, брат... не е киднапер и убиец на дете, дека е само жртва на голем заговор бидејќи бил во одбрана на името на нашата црква...

kim jong un, aj na kratko okupiraj ne, sredi gi po kratka postapka i idi si
do tolku be ladnokrvno gubre sto do vcera deca treniralo, ziv e blagodarenie na doniran bubreg, soucesnik vo kidnapiranje i ubistvo na dete i starec i negira?
ic , ic ne e toj naiven ist e ko palco
patem,izgleda mu godi zatvorot, se popravil
Автоматски споено мислење:

a sea mi tekna, a sto se sluci so toj deckoto od kavadarci il negotino bese, go najdoa li?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom