Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не мора да значи дека пробале и не успеале можеби проверувале терен, ми се ежи кожата кога ќе помислам на кутро чупе, ни криво ни должно еден нормален ден му го претворија во пекол![]()
3 ДЕНА ПРЕД УБИСТВОТО ОБВИНЕТИТЕ ПОМИНАЛЕ СО „ЦИТРОЕНОТ“ НА ПАНЧЕ ПОКРАЈ ЗГРАДАТА НА ВАЊА Во возилото се гледаат три силуети - plusinfo.mk
Презентирани беа снимките од системот „Безбеден град“ на полицијата, во кој возилата се пребаруваат според регистарските таблички.plusinfo.mk
Некако се поклопува првичната приказна дека во Петокот пробале ама поради х причина нешто не успеале да ја грабнат.
Целата фора е што не е ова прв пат за нив, еднаш кога ќе го поминеш Рубикон све е исто после тоа. Нема каење, нема паника....затоа и постои религија за да заузда, затоа што у основа човекот е гнаса. Имаше еден добар серијал на оваа тема https://www.imdb.com/title/tt1637727/Каква ладнокрвност и пресметливост, језиво. Не им е битно дали е дете, возрасен човек или старец.
Како психијатрите ги класифицираат дел од овие (и не само овие, многу ги има низ државава) ликови: психопати, социопати, нарциси?
Се бори во празно, сам со себе.Му го одбија вчера барањето за изземање на судијата. Сега бара изземање на обвинителките.