Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се знае точно дали прелетал пак над Малезија ...Единствено што не ги разбирам е зошто се вратиле назад ? Ако одговор е механички проблем, зошто не побараа помош ? И најважното, како повторно ја надлетале територијата на Малезија, а никој не видел со оглед дека се „урнал“ во мало островче, над Малезија ?
Никако неможам да разберам, како тој повторно се вратил назад, а никој не видел. Има радари има се, толкава механизација, не разбирам. Али ќе биди интерено.
За тероритсти се сомневам, бидејќи тие обично ја превземаат вината за нападите и пред време се знаат кои се нивните цели. Овдека не е така, барем не кажуваат. Јас мислам дека поради механички проблеми пробал да се врати назад, а ако му се случило истото, како на симултативниот лет на ербасот кој падна на пат од Рио до Париз, пред 4 години, и дека дошло до откажување на некои сензори на дното од авионот и да нема комункација со кулата, пилотот пробал да се врати назад, но неуспешно. Но, пак се повторува прашањето кое и експертите на СНН го повторуваат. Како никој не го забележа Боингот кој повторно ја прелетал територијата на Малезија !?
Lost fans like this. Desmond is behind this))[DOUBLEPOST=1394565463][/DOUBLEPOST]
Значи за болдот, ако е така и ако имал механички проблеми, како тој се вратил назад и како поминал повторно на територијата на Малезија и како никој не го забележа тоа ? Ако прелетал морал да биди забележан, а ако имал механички проблеми, тогаш повторно доста долго се одржал во воздух, односно од местото каде што е последниот контакт, па се до каде наводно се наоѓа авионот !?
КОНЕЧНО: Пронајден е исчезнатиот авион на островот Пулау Перак?!
http://vecer.com.mk/default.asp?ItemID=A76DFB477E5C3E4A8DF0839BDFB3043C
Mоже слика, ако имаат постирано? Многу збунувачки е..Прелетал пак над Малезија, но не се упатил поворно кон Куала Лумпур, убаво е прецизирано сега со новиве информации како се движел.
Тоа е лесно за објаснување. Кога ѕвониш интернационално, првиот сигнал е лажен т.е. ти дава звук за да не биде тотална тишина додека пребарува каде се наоѓа телефонот. Затоа, по едно ѕвонење, на луѓето им кажува дека телефонот е недостапен.
Јас колку што знам на 19 луѓе кои пробале да заѕвонат, само ѕвонело и ништо не се дешавало... Али тоа не мора да значи ништо. Не знам ова дали го видовте иначе:А им покажува ли дека е недостапен после едно ѕвонење или продолжува да ѕвони?
Eve ti od CNN slika[DOUBLEPOST=1394568223][/DOUBLEPOST]
Mоже слика, ако имаат постирано? Многу збунувачки е..
Не се знае точно дали прелетал пак над Малезија ...
Eve ti od CNN slika
![]()
od tockata 1, kade prvicno se pretpostavuvase deka padnal i kade go baraa, a koga se zagubila vrskata ( pateka koja se dvizi vo pravec na Peking ), do tockata 2, kade isceznal od radarot, patuval saat vreme i 10 minuti, zasto skrsnal i toa bajagi od patekata, i se upatil prakticno vo sprotiven pravec no ne kon Kuala Lumpur od kade sto poletal e misterija, ko i sve ostanato, no u sekoj slucaj ova e golem progres vo istragata zasto sega od prilika imaat pretstava kade da baraat. Do sega apla na pogresno mesto baraa.
Eve ti od CNN slika
![]()
od tockata 1, kade prvicno se pretpostavuvase deka padnal i kade go baraa, a koga se zagubila vrskata ( pateka koja se dvizi vo pravec na Peking ), do tockata 2, kade isceznal od radarot, patuval saat vreme i 10 minuti, zasto skrsnal i toa bajagi od patekata, i se upatil prakticno vo sprotiven pravec no ne kon Kuala Lumpur od kade sto poletal e misterija, ko i sve ostanato, no u sekoj slucaj ova e golem progres vo istragata zasto sega od prilika imaat pretstava kade da baraat. Do sega apla na pogresno mesto baraa.