Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друже не и верувај секад на Вики. Металика си е треш и како што видов во претходните твои постови во темата напомена дека Металика се послушани од Мејден - ова не знам, се јадат, ама Металика би можело да се повеќе слушани дека после некое време се комерцијализираат и автоматски нели стануваат достапни на повеќе слушатели.Сепак сум бил во право дека свиреа и Хеви.
Клик и доле десно гледај под сликата.
Би рекол дека трешот има повеќе елементи во него. Може да се каже дека е комбинација од хеви металот и панкот.Па металот (иако не сум некој голем познавач на истиот) се дели на многу правци. Така мислам дека трешот произлегува од хеви метал, т.е. е гранка на истиот. Metallica се дел од The Big Four bands of thrash metal заедно со Antrax, Megadeth и Slayer. Доколку сум грешка нека ме поправи некој, за да не ја правам истата грешка во иднина.
Друже не и верувај секад на Вики. Металика си е треш и како што видов во претходните твои постови во темата напомена дека Металика се послушани од Мејден - ова не знам, се јадат, ама Металика би можело да се повеќе слушани дека после некое време се комерцијализираат и автоматски нели стануваат достапни на повеќе слушатели.
Добро јас кажував за порано, дека дека беа металика на врв. Инаку со тек на време се менуваат работите.
Шорти шо не е јасно ?![]()