Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
divine напиша:МаРиНа`Ох напиша:хехехеххе јак дијалект, ама не појак од Охридскион :mrgreen: :bal: :cos4:
Блиску сум ти, ама многу мешам повеќе дијалекти па дај поохридски цепи малце и ќе ти отворам тема и тебе ... секако дека секој си е смешен на свој начин ... ама на ирена дека најнепознат ми е ме одзема :lol: :lol:![]()
немој да си ми отворила тема, кој ќе читат тема плус после...
ај и ти цепи малце струшки де 
divine напиша:Kako da cepam koga od odma ke utnam nesto ... mesam mnogu stvarno ... ama aj ke se potrudam za tebe taka eden red ... inace ne velam smesni vo negativna smisla ... smesni interesni, a nema da ti otvaram tema, deka ke treba i mojov nick do tvojot, a ne e licno taka :lol: :lol: :lol: :wink:
Така е Гижо, тоа што ветив - ќе го исполнамГижо напиша:МаРиНа`Ох напиша:хехехеххе јак дијалект, ама не појак од Охридскион :mrgreen: :bal: :cos4:
баш тоа вчера на Fortune и го кажувавтака е Fortune?
![]()
и ми вети дека ке ми најде некоја од охрид :lol: :lol:
Кога ќе дојдеш ќе се договориме на која возраст сакаш да е
Опседнат си со Охриѓанки бе фраериште едно! 
divine напиша:A za vikendov che morat ti da ja polnis i pazis deka jas che odam na plaza da se kapam i suncham ... che uspejs?
Никогаш не сум те слушнала да зборвиш на струшки дијалект, ама ко ќе дојдам на кафе спреми се!
Ajjj прозборев и јас на охридски за прв пат на форумов 
МаРиНа`Ох напиша:Иам сестра 18 години :wink: одговарат? :mrgreen:

:lol: