IRC прашања, помош, #pletenje итн.

• Креатор на темата Креатор на темата HuLiGaN
  • Време на започнување Време на започнување
Мирц ти е добра работа за тепање време:):):):) и не е точно дека има само первезњаци и педофили....јас знам пуно луге шо дремат на мирц па нит се педофили нит се первезњаци..

DuFFy напиша:
Мирц ти е добра работа за тепање време:):):):) и не е точно дека има само первезњаци и педофили....јас знам пуно луге шо дремат на мирц па нит се педофили нит се первезњаци..

OK, не викам дека нема и cool луѓе, али повеќето треба да се погубат.....

Па добро сеа може не повеќето ама еден добар дел да.......знам еден шо дреме до касно a женет и има и деца....и се допишува со луге 20год помали до 2-3саат и интересно му е :lud::lud:.... а да забораф да кажам дека лаже за години :pos::pos:

awe jas porano idev na odredeni kanali kaj sto ima asalni lugje,ali sega i tami shutraci se staviaja i ne idam vise...inace dobra stvar za tepanje vreme e...pa i edna epten dobra drugarka na mirc si ja zapoznav :) a da ima sekakvi kreteni u pravo si,ali pa ako taka gleame segde gi ima...

tina_2006 напиша:
шо викате за мирцот? ја лично мислам дека на мирцот можат само да се најдат первезњаци,педофили......
и ми здосади више!:toe:

Ти не си арна бе ... Ако седиш на #Macedonia и #Skopje нормално дека ќе начекаш манијаци. Секој што има мислење како твоето за мИРЦот не навлегол во неговата убавина.

Ja на времето пред да идам у крушево секој пут се ставав на #krusevo и ќе најдев некои девојчиња шо би не шетале у градот коа ќе доеме со другарот...еее времиња
Сеа неам две години пуштено...си иам ја мсн бре :)(ни таму не идам често :))

Не идам на Мирц, дебилштина на кило е тоа. :nenene:

Пред неколку години беше ок.. имаше еден куп македонци, се правеа глупости.. сега е срање.

pred nekolku godini mnogu mi se svigase mircot ali sega e katastrofa. sekakvi seljaci,pedovili i perverznjaci ima a i e mnogu glupavo i dosadno.

NA BAN SUM NA PLETENJEEEEEEEE samo zatoa so pisav hey all...i zborea za fudbal i prasav dali samo to go lafat :(

IRC е мртов
mail groups се мртви
news groups се мртви

да живее instant messaging, skype и myspace (иако последново не го сакам ич).

KaiTekk напиша:
IRC е мртов
mail groups се мртви
news groups се мртви

да живее instant messaging, skype и myspace (иако последново не го сакам ич).

1. Грешка.
2. Грешка.
3. Голема грешка. :)

Ништо од тоа не е мртво и се сомневам дека во блиска иднина ќе умрат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom