М
Мартин`
Гостин
Eve i ovde.
Ме пресмеа со видеово со чатели го маваат хеликоптерот, може и ќе го кутнат :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eve i ovde.
Ме пресмеа со видеово со чатели го маваат хеликоптерот, може и ќе го кутнат :pos2:
Опасно е кога ќе почнат да фрлаат со камења. :pos2:
A sto se smees ko zelen,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ova e dokaz deka humanitarcite ne bea vooruzeni,kako sto tvrdea izraelcite so trista lagi i gluposti
![]()
Зелен како што гледаш и самиот ова е само еден дел, ја барем тука како што видов 90% палки во рацете имаа.
Зошто Американски воени бродови би биле во Суецкиот канал во време кога Иранската флотила се приближува кон Газа???
http://www.wavy.com/dpp/military/Trurman-Carrier-Strike-Group-to-leave-todayAccording to the Navy, the deployment is part of an on-going rotation of forward-deployed forces to support maritime security operations and operating in international waters around the globe, working with other coalition maritime forces
Од истиот линк.The Strike Group, commanded by Rear Adm. Patrick Driscoll, includes Commander, Carrier Strike Group (CCSG) 10; the aircraft carrier USS Harry S. Truman (CVN 75); Carrier Air Wing Three (CVW) 3; Commander, Destroyer Squadron 26 (CDS 26); the guided-missile cruiser USS Normandy (CG 60), and guided-missile destroyers USS Winston S. Churchill (DDG 81), USS Oscar Austin (DDG 79), USS Ross (DDG 71) and the German Frigate FGS Hessen (F221).
А зошто Израел сега не се осмели да ги нападне бродовите на Иран??
Значи знае Израел што прави дека Иран не е како Арапските држави.
А за тоа кажува фактот дека во четирите Израелско-Арапски војни Израел ниту еднаш не го има чепнато на Иран.
Ха, ха ха. Абе кучето што лае не каса. А во случајов, кое е кучето што лае? Зарем не е тоа САД? Од кога се спремаат на напад? веќе 30 години? Иран додека си билда империја, САД нека чека на подршката на Франција на пример, или на една Шпанија..Помеѓу САД и Иран би било Добро
А зошто Израел сега не се осмели да ги нападне бродовите на Иран??