Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Hola amigo. Komo as mi guar para te?
Сигурен си дека договорите еднаш напраени можат да бидат и поништени?Со други зборови кажано: договореното денес може да биде поништено утре.
)Сигурен си дека договорите еднаш напраени можат да бидат и поништени?
(прашањево е само за да одговорам подолу)
Затоа што северџаните од сдсСС и ДПсНЕ ме убедуваат дека не може еднаш потпишан договор да се поништи, и дека преспанскиот е за век и навек, јас имав друго/сосема спротивно мислење ама сум во малцинство.
Why did Donald Trump allow these people to stay alive? The secret lies in the value of the signature. Trump doesn't want dead bodies that lack legitimacy; rather, he wanted a defeated structure represented by Qalibaf and his team to remain, so they could have a legal status that allows them to sign the paper of comprehensive and final surrender.They remain in the American resuscitation room for one reason only: to stamp with their own hands the end of the era of the Guardianship of the Islamic Jurist, and to bear before history the responsibility for handing over the keys to whatever remains of their system. Trump kept them alive so that their project could die officially with ink after it had already died militarily with fire.The United States and Israel have won. The tails were crushed gently this time—gently.
Подлизурковците на пвеводбениците и на плавите жолтици постојат за да не придонесат на никаков начин за националните потреби и интереси на македонската нација, добредојден си да ми именуваш исклучоци.

Кајгана трепери док мула Палчо и његових следбеника пише из дна свог јужносрпског јуначког срца због љубави кон отаџбине![]()
Не е он Клинтон.Ајмооо Клинтонееееее.
Не е он Клинтон.
Повеќе психоза има овде.