Таа секта радикална ќе беше одамна во логори за едукација како оние на ујгурите во Кина. Мислам ако одиме по таа радикална реторика која овде ни ја продаваат сега загрижените за Христијаснтвото и Јудеизамот и кои се против радикалните идеологии. Ама они одлучија да играат оро со шејтанот од С.Арабија и го турнаа вахабизамот и радиланиот ислам на широка врата за свои цели. Плодна почва, ја раширија цела таа идеологија низ цел Б.Исток,Кавказот и мала Азија повторно кога социјализамот и комунизамот ги воздигна држави на едно повисоко ниво од ова пример сега примитивното што го имаме во Афганистан, Сирија, Ирак и тн. Пример тоа пантурските држави во племенски уредувања живееле. Казакхстан, Туркменистан и тн. Да не бил СССР, колку и да е омразен, два и два не ќе знаеле што се. Со камења ќе се расправале. Уште кога ќе речат Османлиска империја ова она. Па еве гледаме што било под Османлиско на кое ниво е развиено, и тоа другото. Османлиите им се сереле на перифериите. Ги користеле за ширење на исламот и жива сила во походите.
Истото важи за делумно државите од Б.Исток.
За шеииците битно е да калапат кеш, да ебат онлифанс модели и дел од нив после како мелено месо да завршуваат. Работната сила, човекови права исто како теле во штала. Ма каки во Австрија и Германија дури и добитокот повеќе права има отколку оние од Бангладеш, Пакистан, Индија и тн. Али човекови права биле во прашање. Да да. Еве гледам скинавте конци од секирации.
Да не ме свати никој погрешно. Немам ништо јас против евреите, муслиманите и тн.
Јас прв ќе бидам најголемиот Американец кога ќе почнат да ги рушат С.Арабија, Катар и Турција. Чак што ако треба на фронт со Јузе ќе одам

Чисто да се демократизираат и тие општества.