Иран

• Креатор на темата Креатор на темата Таксист
  • Време на започнување Време на започнување
Ванлок јако комплекс им набил на Епштајн екипица, нестабилни се.
Модератор нека го подреди офтопик лечењето фрустрации, има таму други теми за таква намена, имате тема како ги замислувате членовите на форумот прајте си таму ментални гимнастички, темава нека остане за тоа што е наменета и е актуелно.

Модератор нека го подреди офтопик лечењето фрустрации, има таму други теми за таква намена, имате тема како ги замислувате членовите на форумот прајте си таму ментални гимнастички, темава нека остане за тоа што е наменета и е актуелно.
Во право си дека се офтопик шеф, избришани се моите ;)

Јасно му е сѐ ама толку е навлезен у амерички шyпaк да ништо не му останува освен глумење лудило

Ова е интересен момент, ама не се коментира овде - прееска ја поставив изјавата на иранскиот претседател дека нема повеќе да ги напаѓаат соседите од каде нема да има непријателски напади. Пораката меѓу редовите е: „Не оставајте Америте/Израелците да напаѓаат од ваша територија и ќе бидете безбедни“.

Важно е да се знае дека Иран во секое време може пепел да ја направи целата инсталација за нафтена/гас индустрија, тоа кошта многу пари и многу години градење. Кој не разбира колку е ова важно, нека ја препрочита претходната реченица. Но не е само тоа, пошто ако Иран ги уништи капацитетите за десалинизација на вода во истите тие држави следно што ќе им преостане ќе биде евакуација на населението од тие држави. Популацијата е преголема за природните извори на вода во тие држави.

Ситуацијата е лоша и со резервите на храна, иако тоа е полесно да се доставува однадвор. Но истовремено е скапо и бара логистика која се распаѓа.

За ова не сум знаел, а да прашам во тоа време нели постоеше СССР... значи фсб и такви некои звучни имања ги немаше
Смени само названијата, инаку истите тела. Ништо не се сменило!

Rent free во нивните глави, ама и комфорно е - празен простор во изобилие. :D
Автоматски споено мислење:

Не знам како никој не приметуе дека текстов е пишан со помош на AI.

Кој дел од твитот според тебе е невистинит или нема врска реалноста?
Која би била намената на твитот според тебе?
Зарем до таму ја дотера работата, верувам не верувам!
Тебе ако не се лажам ти реков да не ме цитираш, остај ме јас со Ванлок што си се контрам и карам.

Oва не е кажано од офцијален претставник на САД и не може да се разбере како никаква најава или показател за размислување за копнена инвазија... Така @Justae Verum ? :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom