- Член од
- 3 ноември 2008
- Мислења
- 3.195
- Поени од реакции
- 1.364
Тешко, многу тешко. Иранците ќе ги прегазат без милост.Kurds entering the chat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тешко, многу тешко. Иранците ќе ги прегазат без милост.Kurds entering the chat
Тешко, многу тешко. Иранците ќе ги прегазат без милост.
Овај ако го слушаш сврши работа, апла проруски настроен тип, не зема релевантни извори, цело време како што му кажуваат така зборува. И Генерално 80% од Србите ако ги слушате што кажуваат, врска си нема со реалноста. Земи информации од повеќе извори и направи си едно твое објективно мислење, вклучувајќи ги твоите интереси и интересите на државата..
После толку насанкувања од страна на западот, чисто се сомневам дека Курдите ќе го голтнат тоа апче.Kurds entering the chat
Па што го слушаш? И Цеца има песни по интернет, ама мене не ми се свиѓаат и не ги слушам.Овај ако го слушаш сврши работа, апла проруски настроен тип, не зема релевантни извори, цело време како што му кажуваат така зборува. И Генерално 80% од Србите ако ги слушате што кажуваат, врска си нема со реалноста. Земи информации од повеќе извори и направи си едно твое објективно мислење, вклучувајќи ги твоите интереси и интересите на државата..
Тебе ич не ти е арно, гледам јас!
Џабе маструбирате на јуесеј и евреиве! Со секој поминат ден, ситуацијата е полоша за нивниот напад. Можат сите фрЕгати да им ги потопат, додека имаат дронови и ПВО, ќе напаѓаат и ќе се бранат успешно Иранците. А за копнена офанзива ич нека не се надеваат. Иран ако не се распадне од внатре( како што гледаме, нема скоро) од надвор никој не ги поразува, тоа да си бидете сигурни.4 фригати им потонаа на иранците од седумте што ги имаа. Во Шри Ланка им го бутнаа најновото денеска.
Жал ми е за Махмуд Ахмадинеџад, кога ќе помислам на Иран помислувам на него, како млад имав добро мислење за него како скромен човек кој ги предизвикуваше двојните стандарди на западот, вистински заштитник на нацијата.