Иран

• Креатор на темата Креатор на темата Таксист
  • Време на започнување Време на започнување
Овај ако го слушаш сврши работа, апла проруски настроен тип, не зема релевантни извори, цело време како што му кажуваат така зборува. И Генерално 80% од Србите ако ги слушате што кажуваат, врска си нема со реалноста. Земи информации од повеќе извори и направи си едно твое објективно мислење, вклучувајќи ги твоите интереси и интересите на државата..

Танкерите чекаат у Хормуз не можат да преминат. Се очекува нова акција за да ги ослободи.

Овај ако го слушаш сврши работа, апла проруски настроен тип, не зема релевантни извори, цело време како што му кажуваат така зборува. И Генерално 80% од Србите ако ги слушате што кажуваат, врска си нема со реалноста. Земи информации од повеќе извори и направи си едно твое објективно мислење, вклучувајќи ги твоите интереси и интересите на државата..
Па што го слушаш? И Цеца има песни по интернет, ама мене не ми се свиѓаат и не ги слушам.
Автоматски споено мислење:

Тебе ич не ти е арно, гледам јас!

4 фригати им потонаа на иранците од седумте што ги имаа. Во Шри Ланка им го бутнаа најновото денеска.

4 фригати им потонаа на иранците од седумте што ги имаа. Во Шри Ланка им го бутнаа најновото денеска.
Џабе маструбирате на јуесеј и евреиве! Со секој поминат ден, ситуацијата е полоша за нивниот напад. Можат сите фрЕгати да им ги потопат, додека имаат дронови и ПВО, ќе напаѓаат и ќе се бранат успешно Иранците. А за копнена офанзива ич нека не се надеваат. Иран ако не се распадне од внатре( како што гледаме, нема скоро) од надвор никој не ги поразува, тоа да си бидете сигурни.

Жал ми е за Махмуд Ахмадинеџад, кога ќе помислам на Иран помислувам на него, како млад имав добро мислење за него како скромен човек кој ги предизвикуваше двојните стандарди на западот, вистински заштитник на нацијата.

Жил бил овој.
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Србите евакуирале луѓе од цел балкан. Хрватите спрема 4 авиони за евакуација. Нашата држава ќе праќала авионче од браќа Рајт со седум места за над 500 македонски државјани.
Се брукаат до стоедно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom