Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Познати ти се методите веќе: Игнорираш факти и провоцираш со детско ниво спинови... Абе, нели модераторите треба уствари да промовираат дискусија и да обесхрабруваат препукување и карање... Не обратно.Фатен си во блатантни лаги, ќути сега недела-две, да се подзаборави па ќе продолжиме.

Абе со цел памет се замараш со тролови, гони го таму... И онака после 3та реплика ќе те стави на игнор, после раат си.За одредени вести да, ама има некои не се копираат бидејќи се слики.
Ми фаќа многу повеќе време да ставам слики од копи пејст на текст ама не можам да го извадам од сликите.
За линк не знам како од ФБ апликација преку телефон

Ц-17 карго летовите кон Блискиот Исток, пред да почнат да бомбардираат Американците, носеа стара муниција (PAC-2) за Патриотите.
Кој што го интересира може да прочита тука.
Доволно зборува за тоа каква слаба закана ги сметале Иранските балистички проектили.
BREAKING: Yedioth Ahronoth claims it was an American jet that was downed, not Israeli
Ц-17 карго летовите кон Блискиот Исток, пред да почнат да бомбардираат Американците, носеа стара муниција (PAC-2) за Патриотите.
Кој што го интересира може да прочита тука.
Доволно зборува за тоа каква слаба закана ги сметале Иранските балистички проектили.
infomax.mk
Hahaha me zezas sea deka non stop mapa barav na temana ukrainaЗаебете друго, сакам да прашам да не има некој мапа како се одвиваат работите, до кај се, шо се? @Sladoledzija

Таман си е сликатаЗа одредени вести да, ама има некои не се копираат бидејќи се слики.
Ми фаќа многу повеќе време да ставам слики од копи пејст на текст ама не можам да го извадам од сликите.
За линк не знам како од ФБ апликација преку телефон

Леле, не ги можам више Иранскиве ботови, те брод потонале, сеа 100 маринци потепале, авион срушиле а во глобала се лажни вести. На X дури забранија монетизација на АИ видеа за да не се постираат лажни вести.
Дај малце режимот нека се освести и нека полетаат троа 'новите ракети', ако има 'пилот во авионот', ако не нека изгасат светло и нека не губат време, јаден Трамп не може ни Армагедон како човек да предизвика за да се врати Исус.
Ал Џезира обично објавува добро филтрирани информации, за овој се зборуваше дека е мртов пред некој ден а сега се спремаат лидер да го стават.
Иначе вчера се вртеа видеа од масовно бомбардирање на град за кој се пишуваше дека е Техеран. На крај испадна бомбардирањето на Багдад од американците во 2003 година.
Многу лажни вести а незнам зошто, демек ние обичната раја ќе промениме нешто ако ја знаеме правата ситуација.
Прегледај го приврзокот 471353
Eве ти:Заебете друго, сакам да прашам да не има некој мапа како се одвиваат работите, до кај се, шо се? @Sladoledzija