- Член од
- 2 април 2023
- Мислења
- 547
- Поени од реакции
- 1.323
Тел Авив вечерва
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакаа Иран да го затворат и Хормуз и тоа не им успеа, цела морнарица им ја потонале Америте...

Срби праќале координати од Бондстил.АЈДЕ АЈАТОЛАХОВЦИ срамнете ја Атина и цела Гејлада со земја, све ќе ви простам и ќе купам и кефија ако треба
Прегледај го приврзокот 471193

Што да ти кажам кога имаш major brain malfuncion. Numbnuts!Који ти е кypац, ако не се согласуваш со нешто од кажаното - кажи де што не ти чини. Да видиме што може да ти се објасни.
Во спротивно? „Дете“ на син ти да му кажуваш... Чуден лик си на форумов, те гледам дека повремено непредизвикан со рандом луѓе имаш некој ваков major brain malfuncion. Numbnuts!
Сакаа Иран да го затворат и Хормуз и тоа не им успеа, цела морнарица им ја потонале Америте...
Иран одамна е на американско-ционистичката „листа„ со држави кои треба да бидат збришани, а кои се дел од територијата за посакуваниот „голем Израел„, што и не е некоја непознаница.Да се потсетиме зошто почна војната
![]()
Lieu points to allegations against Trump in Epstein files
Rep. Ted Lieu (D-CA), the vice chair of the Democratic Caucus, on Tuesday brought up the sexual assault allegations against President Trump contained in the ...www.youtube.com
Иран прифати и договор каде се обврзуваат дека нема да развиваат нуклеарно оружје (кој беше поништен од Трамп), прифатија и примирје и да прекинат да го бомбардираат Израел (конфликтот пред Нова Година што беше), тогаш нели и имаше некаков напад од страна Американците и им уништија лаборатории некакви и се се заврши. Зошто Израел го нападна Иран пак?
Размисли малку повеќе... И еволуирај со размислувањата, не е дека не можеш.
Јас пак се замарав со вакви подбуцнувања кога ми ги пишуваше мене, тој земал @Sussaro да го подучуваЕ сега зошто не разбираш... Затоа што не посветуваш повеќе време да читаш и да научиш.

Ти сериозно си отиден... минатите протести пред некоја година избувнаа токму поради ова:Ама бу-ху-ху ги терале жените да носат хиџаб!!
Кypац ги тераат, на хартија постои законот ама жените во пракса со децении го бојкотираат па веќе не се ни применува.
Не негирам дека има има и такви што слават... Безначајно мал дел, ама ги има.

Секако, ендгејмот на Израел е да ги заебе сојузниците во Европа, во операција позната како „Сечење на гранката на која седиш“. Некако Израел пресметал дека малку им се муслиманите наоколу, треба и Европа да ја направат муслиманска, за да си имаат повеќе работа. Има логика.Значи ако елитата (Евреи) со умисла ти носат муслимани во Европа, тука муслиманите се алатката на Евреите. Е сега ова секако го разбираш. А ако го разбираш, тогаш зошто во сегашното сценарио би ги поддржувал Израел? Ендгејмот на Израел/еврејската олигархија е културно убиство на белците и Христијанството. Ова е толку јасно и познато да не можам да разберам како толкумина се немате соочено со ова нешто.
Ставаме хехенца, ама тажно е.