Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поприлично многу ги изрокале Тел Авив и Ерусалим до сега од она што може да го видам.
Знам, ама постот ми беше во насока дека Израел се тие кои нападнаа, а за сега доста солидно и агресивно им возвраќа Иран. Пепел е и во Иран, гледам сега последно зградата за телекомуникации им ја рокнале.Техеран не е ништо помалце поштеден.
A izvini do kolku e dozvoleno da se uapsat?
Bas me interesira dali malce ili mnogu ke ti bea ako Erdogan se vikase Pece, a pucistite bea muslimani koi sakaa da go soborat i da vovedat tamu nekoj serijat
Nastrana toa sto ne e za toa temata, si ima soodvetna, no za moment pomisli sto ke bese so Turcija ako uspeeja vo namerata. Ke imase uste edna ukraina, marioneta na zapadot koj ke sluzi kako topovsko meso za tugji interesi. Sega najverojatno direktno ke bea vkluceni vo konfliktot so Iran, a so toa i legitimna cel. Kako sakas reci pametno igra Erdogan so ogled na mestopolozbata i slucuvanjata okolu nego, ti se dopagjalo toa ili ne. Plus dvorot doma sreden, nema plateni prodaeni dusi da mu pravat revolucii i opstrukcii vo vakvi bitni momenti. Si gi gleda interesite na Turcija, ne se potrckovci na zapadot.
Што прочитала?Според Ал Џихадзира прочитала и сопругата на Хомнеи
Прашањето е што прочитала.Според Ал Џихадзира прочитала и сопругата на Хамнеи.
Баш си другарка, 44 нотификации имам само од тебе

A што е пак сега прочинала?Според Ал Џихадзира прочинала и сопругата на Хамнеи.

Да, пак е сега.A што е пак сега прочинала?
Што се однесува до разноразни предвидувања, јасновидци, тароти-мароти кафе и сл можеби и би поверувал ама до колку иднината е статична ама не ќе да е.Интересно како предвидувањата на овој старец се совпаѓаат со денешните случувања..
Зошто мислиш дека РФ и Кина не сакаат Иран да поседува нукес, ваквов наратив се фура од запад, никогаш овие две зенји не изјавиле јавно нешто такво.Мислам дека ни Русија ни Кина би сакале нуклеарен Иран.
Мислам дека се игра додека шумарот не дојде и сите ги истера од шумата а не на кој како ќе му ќефне.Израел, вака-така, си го реши палестинското прашање.