Иран

• Креатор на темата Креатор на темата Таксист
  • Време на започнување Време на започнување
Редовно е така, извор trust me bro. И после и забораваат дека нема извор ама уште ја шират пропагандата... Ете го @Stefan-kobe ми се налути кога го потсетив дека уште верува во приказната за 40те обезглавени бебиња. Порано барем држеше некоја норма сега со навредување цепа. :-/
Немам време сега, немам ни PC, ама ќе најдам време еден ден, ќе влезам на темата за Палестина и ќе ти ги извадам сите глупости што ги трескаше. Немој после да биде ама ја мислев вака, ама Лорд Бебо рече така, спин, Евреи, пропаганда. И не знам што ме мешаш мене со бебињата, со Вартолу мислам се препуцаваше за тоа.

Немам време сега, немам ни PC, ама ќе најдам време еден ден, ќе влезам на темата за Палестина и ќе ти ги извадам сите глупости што ги трескаше. Немој после да биде ама ја мислев вака, ама Лорд Бебо рече така, спин, Евреи, пропаганда. И не знам што ме мешаш мене со бебињата, со Вартолу мислам се препуцаваше за тоа.
Да ти помогнам:

Затоа што Израел нема да може сите да ги убие. Нема ни 5% да мораат да убијат за да ги натераат да избегаат од Газа... И ваљда веќе ти е јасно дека повеќето (скоро сите) од нив ќе завршат во Европа.

Еве ова е интересно, денеска ги најдоа останките на последниот заложник:
Кога ке завршат со северот... Ќе почнат со југот. И западните „демократии“ ќе прават притисок врз Египет и Јордан да ги примат како избеглици. Па после ќе се натегаат колку ќе дојдат во Европа, на крај секако сите ќе дојдат во Европа, некои веднаш другите подоцна.

А што се тиче заложниците... Тоа е само фасада, целта е етничко чистење.

Знаеме како заврши Иран во Јуни:
А водење класична војна против Иран бара логистика која сега сите ваљда гледате колку би била ранлива.

Палестинците уште се тука.
Израел со нападот на 7ми Октомври постигна прилика да ги исчисти Палестинците од Палестина.

Да ти помогнам:

Еве ова е интересно, денеска ги најдоа останките на последниот заложник:

Знаеме како заврши Иран во Јуни:

Палестинците уште се тука.
Сеа ќе ти каже дека тоа е негова теза и дека ја поткрепил со факти (само нему познати), а ти како соговорник си неписмен пошо не се согласуваш со неговите тези. :D

iH7kfwoxKsmgTHvNTg.webp

Автоматски споено мислење:

Хаха Египет, какви кypопyшaчи... :LOL:

Последно уредено:

Гунтер и буљашиве овдешни. Леле туЏ срам ме фаќја еј.

За сите игнорамуси кои мислат дека за Иран навиваме само за инает на Америка, и кои го поддржувате Израел пошто Персијците биле теократија... Еве со која екипа сте фатени во оро:

Another US-backed terrorist group used to attack Iran......

The MEK or People's Mojahedin Organization of Iran, is a group of terrorists trained and armed by NATO to commit atrocities in Iraq, Iran, etc.

They house them in one of their favorite terrorist hideouts, Albania....

US Secretary of State John Kerry used a visit to Albania on February 14, 2016 to thank the government for resettling members of the Iranian terrorist group Mujahedin e Khalq, or MEK. Over the previous two years, Albania had taken in about 1,000 militants of the MEK and had committed to resettling an additional 2,000, said a senior State Department official. Most previously lived in US-backed camps in Iraq.

The US assistance included a donation of $20 million to the UN refugee agency to help resettle the MEK, said the State Department official. The US also provided Albania with security and economic development assistance, to help the country build up its physical capacity to house the terrorists.

This group was also funded by Saudi Arabia in efforts to foment violent regime change in Iran.

Коментар: „If there’s one group that ALL Iranians hate unanimously, it’s the MEK.“

Гунтер и буљашиве овдешни. Леле туЏ срам ме фаќја еј.
Ама не го разбираш чо‘екот...загрижен е за состојбата со човековите права во Иран.

И да не заборавиме дека сите војни во претходниот век започнаа со изрежирани настани, кои беа поводи за отпочнување војни.

Ако таа шема е „делотворна„, зашто некој би ја менувал?...

Сеа ќе ти каже дека тоа е негова теза и дека ја поткрепил со факти (само нему познати), а ти како соговорник си неписмен пошо не се согласуваш со неговите тези. :D
Ти и @Human го цитирате, му лепите факти и зборови кои ги утнал 180%, батето иди и си лепи твитој од Лорд Бебо и Д Политикс, и Мидл Ист Спектатор, мува не го лази...Која појава човече...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom