Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сите изјави на Трамп се за америчка публика и берзата со нафта, веќе и децата знаат дека се наменски, а врска немаат со реалноста.

еве пак ладен туш од Иран. Нема услови за продолжување на преговорите, а Трамп рече вчера при крај се. Иран ги дрибла.
![]()
Иран: Засега нема услови за продолжување на преговорите со САД - Нова Македонија
Иранскиот министер за надворешни работи Абас Арагчи денеска изјави дека посредниците продолжуваат да бараат начин за повторно започнување на преговорите со САД, но дека во моментов нема услови за нивно продолжување. Арагчи посочи дека Иран смета оти преговорите не можат да продолжат додека САД...novamakedonija.com.mk
Све е КГБ, воден дрон со експлозив во грчка вода, сечење подводен кабел и товарење на Украинците, Романија, Бугарија, Украински дрон на Германски аеродром се КГБ.Чудни работи некако. Грехам скина конци неодамно. Сега ова. Мене искрено не ми се верува дека имаат снемано артилерија, бомби, ракети. Не е тоа Македонија или пример некоја Шпанија. Сад е тоа. Исто како што беа смешни куртоните што пишуваа дека кај и да е Русиве останаа без истите ракети и бомби. Бог знае колку овие две и Кина имаат вооружување.
Ја оставив новоста да им доловам на куртоните на темиве и сеир малце да поетепам.
За Пригожин. Моментот кога почнаа да пукаат по своите ака армијата на РФ толку беше. Си потпишаа упут за вечните почивалишта. За пензионирањето, да не беше сепак цела церемонија изрежирана. Со оглед на тоа дека во близок период типот така лабаво да се чуствува без да мисли два пати, а типот мислам дека имаше 245 различни улоги претходно од Ј.Америка, Азија, Африка кај што дејствуваше со Вагнер. За на ваков изи начин да го пензионираат. Вагнер беше сива зона за РФ според законите и уставот. Припадниците сеуште дејствуваат. Африка. Пригожин има споменик низ неколку градови како што прочитав. Според мене контроверзен лик. Дали тестестеронот го удри влгава па да мисли пуч да врши со 5000 Вагнерци. Можеби и никогаш нема да дознаме. Уште и тоа што летале со Уткин заедно исто е сомнително.
Kojзнае дали воопшто летале, или е само пост фестим сликано нешто за псај-оп (пошто не ми се верува да жртвуваат хеликоптер и пилот за да го решат лудиот. Можеби се решени претходно и после е направена сцената и причата. Небитно што точно се десило, како што кажа он сам си го потпиша упатот. Се виде дека кај него нешто шмелца уште претходно на видеата одЗа Пригожин. Моментот кога почнаа да пукаат по своите ака армијата на РФ толку беше. Си потпишаа упут за вечните почивалишта. За пензионирањето, да не беше сепак цела церемонија изрежирана. Со оглед на тоа дека во близок период типот така лабаво да се чуствува без да мисли два пати, а типот мислам дека имаше 245 различни улоги претходно од Ј.Америка, Азија, Африка кај што дејствуваше со Вагнер. За на ваков изи начин да го пензионираат. Вагнер беше сива зона за РФ според законите и уставот. Припадниците сеуште дејствуваат. Африка. Пригожин има споменик низ неколку градови како што прочитав. Според мене контроверзен лик. Дали тестестеронот го удри влгава па да мисли пуч да врши со 5000 Вагнерци. Можеби и никогаш нема да дознаме. Уште и тоа што летале со Уткин заедно исто е сомнително.