Иран

• Креатор на темата Креатор на темата Таксист
  • Време на започнување Време на започнување
Откако ке станеме Јенки сум ги ебал и бугарите и грците шо ке мрдаат. Одма ке направиме анексија на пирин и егеј а нема да му се мислиме многу и за прохор пчински и излез на јонско море преку албанија. Тогаш европа ке се повикува на меѓународно право и ке бара разговори а ние ке и пуштиме некој попут Љупче Златев да им продава пуфки, да видат како е.

Брат, ти ќе идеш за Иран заедно со цобе, харалд, тролејката и џамајка во џихад?

Последно уредено:
Овие неписмениве ко од плавуша да се родени.

Pentagon officials confirmed that a planned strike meant for Iran mistakenly landed in Iraq. Military sources described the incident as a “technical mix up,” saying pilots relied on outdated targeting coordinates.
The system guiding the strike had reportedly not been updated in years, leading to the error. Officials stressed that reviews are already underway to prevent similar mistakes in future missions.

Terry Plumbing
The problem. Is, 86 per cent of Americans think Iraq is the French spelling for Iran.

Меѓувреме и на Куба и плакаа мајката. Лудаци

Otkako im stana jasno deka nemozat nisto protiv Iran momentalno, izvadija informacija deka imale podzemni bunkeri so nuklearki, u redu e. Ajde ja cekame taktickata nuklearka sega koga ocigledno imaat opravduvanje da se iskoristi, neli.
Kakvi paceri go vodat svetot, jezivo e.

Долго време ме немаше на темава, скоро 15 дена и немам време 120 страни да читам.

Сакам само едно да прашам дали е вистина дека Нетанјаху е рокнат и дека даваат Аи видеа со него за да ги убедат израелциве да не паничат ( а веќе паничат и има хаоси по бункерите. Затоа и институциите се заканија дека ќе казнуваат ако некои споделат видеа од Израел на социјалните мрежи.) ?

Долго време ме немаше на темава, скоро 15 дена и немам време 120 страни да читам.

Сакам само едно да прашам дали е вистина дека Нетанјаху е рокнат и дека даваат Аи видеа со него за да ги убедат израелциве да не паничат ( а веќе паничат и има хаоси по бункерите. Затоа и институциите се заканија дека ќе казнуваат ако некои споделат видеа од Израел на социјалните мрежи.) ?
Не. Класика серење ти се АИ видеата. Забраната за снимање видеа беше уште од старт воведена. Поточно од мината година.
Автоматски споено мислење:

150 за барел во Сингапур. 110 за брент барел. Азија како тргнало 200$ ќе стигне за барел.

Последно уредено:

vistina e, ubien e

Да бидеме реални ако сакаат Иран може за месец дена да го срамнат со земја,не дека е нешто посебно јак..Работава е да се вовлече Европа во тој конфликт и она да го јаде немиен и овие работи имаат и огромна духовна конотација во позадина зошто она го отфрли Бога и реши сама да настапува во свое име без Чуварот на Грбот а сите знаеме дека "ќотекот е од рајот излезен" и кај и да е ќе следуваат преваспитни за да и се каже кој е Газда во "куќава" наречена земја и која ќе мора да ја намали гордоста и да го слуша Стопанот инаку и следува исфрлање од истата и долговите направени во/од нејзино име сама ќе си ги сноси као последици..

Не. Класика серење ти се АИ видеата. Забраната за снимање видеа беше уште од старт воведена. Поточно од мината година.

150 за барел во Сингапур. 110 за брент барел. Азија како тргнало 200$ ќе стигне за барел.
А приказната (?) или вистината ја знаеш со авионот што кружел саата врз израел што чекал најверојатно инфо и после тоа му ја здувал за Берлин ?
Наводно Биби тогаш бил повреден и барале болница и држава да го примат.

Со видеата муабетот беше што ни од бункер или од Берлин нема негово јавно обраќање туку сите наводни обраќања се АИ. Зеленко каде и да се криеше барем имаше јавни обраќања од време на време. Од овој скоро 2 недели нема ни трага ни глас. Башка војската им била у хаос заради немање горна структура и затоа америве преземале иницијатива во војнава а изнаелциве се повлекле.
Сакам да верувам дека е стварно рокнат што не ми се верува ама и сите овие работи некако многу ми се сомнителни.

Ако тролаш ок е. Ти верувам.

А приказната (?) или вистината ја знаеш со авионот што кружел саата врз израел што чекал најверојатно инфо и после тоа му ја здувал за Берлин ?

Со видеата муабетот беше што ни од бункер или од Берлин нема негово јавно обраќање туку сите наводни обраќања се АИ. Зеленко каде и да се криеше барем имаше јавни обраќања од време на време. Од овој скоро 2 недели нема ни трага ни глас. Башка војската им била у хаос заради немање горна структура и затоа америве преземале иницијатива во војнава а изнаелциве се повлекле.
Сакам да верувам дека е стварно рокнат што не ми се верува ама и сите овие работи некако многу ми се сомнителни.

Неможам да ти одговорам. Премногу дезинформации и многу платени ботови што креираат АИ видеа. Што џганот од Индија ти пишуваат како Иранци,Украинци,Израелци, Американци на твитер. Знај дека некој плаќа они да го прават тоа.

Дали летна Биби на почеток веднаш за Кипар исто е дезинфо, но мислам не слета таму дали му одбиле или било премногу опасно послем беше на пат кон Берлин.

Освен наводнава средба вчера со амбасадорот на Сад. Чудно што нема никакви телефонски разговори со другиве светски лидери. Трамп, Европјециве, Путин и тн. Обично минатата година кога почна 12 дневната војна со сите имаше контакт.

Za da ubies covek kako Nejtanjahu, treba da imas dobar intel, daleku podobar od toj na protivnicite. Dali ti deluva logicno deka zemjata koja bese napadnata, i gi izgubi site mozni rakovodni lica u 1 nedela, ima takvo razoznavanje?

Неможам да ти одговорам. Премногу дезинформации и многу платени ботови што креираат АИ видеа. Што џганот од Индија ти пишуваат како Иранци,Украинци,Израелци, Американци на твитер. Знај дека некој плаќа они да го прават тоа.

Дали летна Биби на почеток веднаш за Кипар исто е дезинфо, но мислам не слета таму дали му одбиле или било премногу опасно послем беше на пат кон Берлин.

Освен наводнава средба вчера со амбасадорот на Сад. Чудно што нема никакви телефонски разговори со другиве светски лидери. Трамп, Европјециве, Путин и тн. Обично минатата година кога почна 12 дневната војна со сите имаше контакт.
Абе нормално не ти барам јас рапорт. Си праиме муабет и ме интересира мислење од што повеќе луѓе. Друго да прашам Биби уште е у Берлин ?
Каде е сега ? Ако не се знае затоа ти викам дека сомнително е лик како него да биде вака тивок и пасивен.

Небитно е, ако не он тогаш друг ќе одработува за банкарите.
Ако така тогаш чуму деизнформациите со ВИ видеа и свашта? Па кабуки театер за рајата, дефокусирање од тоа дека тешка рецесија ни доаѓа и дека срањата/војнава ќе ја платиме сите ние што сме во финансискиот систем.

Za da ubies covek kako Nejtanjahu, treba da imas dobar intel, daleku podobar od toj na protivnicite. Dali ti deluva logicno deka zemjata koja bese napadnata, i gi izgubi site mozni rakovodni lica u 1 nedela, ima takvo razoznavanje?
У све верувам ако има факти за тоа и у све се сомничам ако има нетипични работи.

За ова со Биби сумирав дека нешто нетипично се дешава особено што израелциве се повлекуваат а америве преземаат иницијатива. Нели на почетокот беше дека америка само стража ќе држи и за 2-3 дена ќе ја решат работата ?
Вака според тебе зошто се одложи работава ?

Абе нормално не ти барам јас рапорт. Си праиме муабет и ме интересира мислење од што повеќе луѓе. Друго да прашам Биби уште е у Берлин ?
Каде е сега ? Ако не се знае затоа ти викам дека сомнително е лик како него да биде вака тивок и пасивен.

Мое мислење е дека е во Израел.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom