Иран

• Креатор на темата Креатор на темата Таксист
  • Време на започнување Време на започнување
Од каj нас во Австриja не полетел ни един авион. Затоа не грижи се, спиј добро, ОК сум.;)
Да ти ја ебам глата, изигравај од Австрија патриот и голем татар со омраза кон Македонците, а ќе се криеш како пичка дури ти умираат сонародниците.

Мора републиканците да изгубат на мидтермс, некако нема друго чаре. Овие се тотално одлепени. Којзнае уште колку војни планираат.

Мора републиканците да изгубат на мидтермс, некако нема друго чаре. Овие се тотално одлепени. Којзнае уште колку војни планираат.

Дури и ако изгубат ќе биде залудно и бескорисно.

Од сите лобисти и финансиери на политичарите, воената индустрија никогаш не го штеди кесето на ниту еден кандидат.

А шо мислиш дека ако дојдат демократите ќе запрат војните? Не бидите наивни.Изгледа брзо го заборавивте Бајден.

А шо мислиш дека ако дојдат демократите ќе запрат војните? Не бидите наивни.Изгледа брзо го заборавивте Бајден.

Све е подобро од овие моментално. Почнаа војни, ја уништија економијата, доларот го уништија. Катастрофа е брат.

Алатолахот живеел скромно. :pos:

Не бе, на Американците му бил испран мозокот.

Све е подобро од овие моментално. Почнаа војни, ја уништија економијата, доларот го уништија. Катастрофа е брат.
Катастрофа е шо и едните и другите се на списокот на Епштајн.Трамп сакаше да се самопромовира во писмејкер да добие нобелова награда за мир ама му се поматија сметките.Уценет е и мора да тера како шо ќе му кажат.Ниските страсти и перверзијата имаат висока цена.За жал таа цена ја плаќа обичниот народ,независно дали во Иран или некоја наредна дестинација.

Алатолахот живеел скромно. :pos:

Не бе, на Американците му бил испран мозокот.
Па многу председатели живеат скромно!
Што се смееш.
Во некои култури е срамота да се пуваш ко паун, само затоа што си на функција.
Сега не знам како живеел овој стариов, ама го утепаа во стан, со семејството.
Нешто кажува тоа.
Боже симни се, собери си вересијата.

Последно уредено:
Катастрофа е шо и едните и другите се на списокот на Епштајн.Трамп сакаше да се самопромовира во писмејкер да добие нобелова награда за мир ама му се поматија сметките.Уценет е и мора да тера како шо ќе му кажат.Ниските страсти и перверзијата имаат висока цена.За жал таа цена ја плаќа обичниот народ,независно дали во Иран или некоја наредна дестинација.

Да бе уценет е, веруј у тоа. Уценет е да прави карамболи кај ќе стигне, да немаш бензин, инфлација и слично.

Ронче, сите се исти.
Мал си ти, јас по ред ги помнам од Кенеди па наваму. Исти миленко ти се сите. На крај од краиштата фураат агенда на тие што ги финансирале да дојдат на власт.

Ронче, сите се исти.
Мал си ти, јас по ред ги помнам од Кенеди па наваму. Исти миленко ти се сите. На крај од краиштата фураат агенда на тие што ги финансирале да дојдат на власт.

Па зошто да не изгубат тогаш ако сите се исти? Фамилија ви е Трамп па за него да плаќаме бензи 120 денари кило?

Земјите околу Персискиот Залив огромен дел вода за пиење добиваат со десалинизација:
Кувајт околу 90–100%
Катар околу 90–95%
ОАЕ околу 80–90%
Саудиска Арабија околу 50–70%
Бахреин околу 60–70%

Овие земји имаат многу мали резерви на вода за пиење. Според проценките многу градови би имале само неколку дена снабдување доколку постројките за десалинизација престанат да работат:
Катар околу 2–3 дена
Кувајт околу 2–5 дена
ОАЕ околу 3–7 дена.

ГП
ИРАНСКИОТ МНР АРАГЧИ ВЕЛИ ДЕКА САД/ИЗРАЕЛ ПОВИКУВААТ НА ПРЕКИН НА ОГАН:

Тие повторно повикуваат на прекин на огнот, сепак ова нема да се случи.
Треба да има траен крај на војната. И доколку не стигнеме до тоа, мислам дека треба да продолжиме да се бориме за доброто на нашиот народ и нашата безбедност.

ГП
„Тие се меѓу најзлите луѓе на земјата. Тие сечат глави на бебиња. Ги сечат жените на половина - погледнете го 7 октомври. Погледнете што направија во последните 47 години“, им рече Трамп на новинарите во авионот „Ер Форс Уан“, навидум поврзувајќи ги Иран и Хамас.
Калигула секој ден се повеќе напредува, браво Калигула!
А се вака почна,
Што има лошо во тоа што ја уништил економијата или доларот, јас не гледам ништо лошо во тоа, му посакувам успех во тие процеси!

Што е наративот таму по медиумите зашто рокате по Иран и убивате лидери на држави? Вајда не ве сметст толку глупи дека е за демократија и мир

Не биди наивен, стварно се глупи до толку. Јас втор братучед го отерав у три лепе бидејки е ретардиран мага бот. На 14 години е отиден во Америка. Англиски едвај зборува, македонскиот му е како на просечен циган. Ѕвонел татко му на мајка ми прашувал зошто сум толку hostile спрема американскиот претседател. :pos: We respect everyone hiiieeerr није како во Маукедонија.:pos:

Пред 2 дена беше тоа, уште се смееме дома колку се ретардирани.:pos:

Што е наративот таму по медиумите зашто рокате по Иран и убивате лидери на држави? Вајда не ве сметст толку глупи дека е за демократија и мир

Правата на жените. Јудео-христијаните секогаш берат гајлиња за туѓи жени додека сопствените им живеат на и од онлифанс.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom