Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Me tooМесто нинџи-жени,во насловот прочитав нинџа-желки.![]()
Aбе и нас Иран да не нападне сигурен сум дека ти и останатите што лечите комплекси на Иран би ги наполнале гаќите...И овој Иран колку се чалами а ако реши САД да ги напаѓа ке се покакаат до еден. Ке го гледаме Ахмадиннеџат како го вадат од некоја шахта или буре.
Нека тренираат , здраво е тоа.![]()
Три илјади Иранки, кои ги поминале обуките за „нинџи - воинки“, велат дека се подготвени да го искористат своето познавање на боречките вештини, за да ја одбранат својата земја доколку тоа биде потребно, пишува британскиот „Телеграф“.
Жените „нинџи“, облечени во црно, на возраст од 5 до 56 години, се дел од вкупно 3.000 Иранки, кои се обучуваат како смртоносни војници во едно училиште во Техеран.
Секоја од нив изјавува дека е подготвена да ја брани својата земја.
„Ние ги обучуваме жените да стекнат сила и способност. Мораме да направиме се што е во наша моќ за да ја зачуваме нашата земја“, вели Акбар Фараџи, директор на училиштето.
Британскиот министер за внатрешни работи Вилијам Хаг, за „Телеграф“ изјавил дека обидот на Иран да направи оружје за масовно уништување се заканува да покрене „нова студена војна“.
drapaj si tasakot
ovie epten zabegale so mislat deka pravata imortals (besmrtnici) abe ako im dojdat amerite eden nema da se vide![]()
![]()
Три илјади Иранки, кои ги поминале обуките за „нинџи - воинки“, велат дека се подготвени да го искористат своето познавање на боречките вештини, за да ја одбранат својата земја доколку тоа биде потребно, пишува британскиот „Телеграф“.
Жените „нинџи“, облечени во црно, на возраст од 5 до 56 години, се дел од вкупно 3.000 Иранки, кои се обучуваат како смртоносни војници во едно училиште во Техеран.
Секоја од нив изјавува дека е подготвена да ја брани својата земја.
„Ние ги обучуваме жените да стекнат сила и способност. Мораме да направиме се што е во наша моќ за да ја зачуваме нашата земја“, вели Акбар Фараџи, директор на училиштето.
Британскиот министер за внатрешни работи Вилијам Хаг, за „Телеграф“ изјавил дека обидот на Иран да направи оружје за масовно уништување се заканува да покрене „нова студена војна“.
drapaj si tasakot
ovie epten zabegale so mislat deka pravata imortals (besmrtnici) abe ako im dojdat amerite eden nema da se vide![]()
Еј клинче ај колвај си работа не тропај глупости !!Aбе и нас Иран да не нападне сигурен сум дека ти и останатите што лечите комплекси на Иран би ги наполнале гаќите...
А ти сакаш америчка демократија???Еј клинче ај колвај си работа не тропај глупости !!