Инвестициски БУМ во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
gledam ti imas alergija/fobija na familijarnite `stranski` investicii voopsto nekjes ni da gi spomnes,sho e rabotava? objektivnosta zavrsuva kade sto pocnuva MVROskite interesi?

Нема правда нема мир. Слобода Слобода. Море сокол пиееееее. Гушни цајкан, вдоми желка.
А сега сериозно пошто не сум ја таков несериозен као некои:
Од линкот од медиумот кој е основан и раководен од истите лица кои работеа во телевизија во која имаше преку 15 фирми од босна турција македонија а сите имаа ист сопственик и фиктивни управители и им се пакуваа смоки пред нос без да знаат може да го заклучиме следново:
1. Наводна продажба на плац од наводни сопственици.
2. Станбен комплекс. Супер, одлично , тоа место е мртво.
3. Портал Република. Збогатен медиумски простор.
4. Спортски Центар Јане Сандански. Е за ова сум ептен лут. Златна сала имаше во Аеродром и ја уништија градејќи една грда сала во која еве у моментов гледам смркнати лица како навиваат за Вардар ракомет. Едноставно се срамат што гледаат еден европски вардар создаден со пари од белизе и седат во една глупа сала изградена со пари од белизе. СРАМОТА!!!

Последно уредено:
Ало психијатрија и денес работите?
Дај приберете си го пациентов на време никој не му кажал дека на злобното паторче и неговата банда им дошол крајот.

nemam vreme da citam nanazad 145 strani
dali Hotelot Rusija i `sportskata sala za MZT` e spomnata vo temava kako stranska investicija?
se sekjava nekoj?

koj rece deka im fali nesto? why discriminate?
ne se dovolno dobri da se spomnat so ostanatite stranski investicii?

koj rece deka im fali nesto? why discriminate?
ne se dovolno dobri da se spomnat so ostanatite stranski investicii?
Се споменаа де. Како не. Градоначалникот на Аеродром ги спомена 100 пати. Само немаат врска со темава, бидејќи на темава се говори за фабрики, не за капитални објекти.

Сега пушти си ракомет, истата спортска сала е преполнета и игра македонски тим во лига на шампиони, со пари од Белизе. Или продолжи да плукаш под прозор, што ти прави повеќе ќеиф, тоа.

istata sportska sala mu e dadena na drugarceto na familijata na 20+ godini gaga pod lagata deka kje napravat `nova sala za MZT`
ocigledno nemas kapacitet da sfatis sto taa sala znaci vo golemata slika pa se raduvas na banalni raboti.
kako bese ona od rimsko?
daj mu na plebsot igri 60 dena i kje molcat zadovolni.
gledam ti bajagi zadovolen od igrite do sega

istata sportska sala mu e dadena na drugarceto na familijata na 20+ godini gaga pod lagata deka kje napravat `nova sala za MZT`
ocigledno nemas kapacitet da sfatis sto taa sala znaci vo golemata slika pa se raduvas na banalni raboti.
kako bese ona od rimsko?
daj mu na plebsot igri 60 dena i kje molcat zadovolni.
gledam ti bajagi zadovolen od igrite do sega
Признавам де. Прос човек сум јас, не се разбирам од големи игри. Ова ми е доволно. Големите игри ги оставам за големите играчи. Слободно играј ги.

Само една забелешка имам, онака од лаичка гледна точка. Имам слушнато дека големите играчи се сталожени и без емоции. А кога ги читам твоиве постови добивам впечаток дека од нив извира беда и завист.

prvo priznavas deka ne se razbiras
a vo vtorata dokazuvas deka ne se razbiras
uzivaj vo igrite

Сериозно постои тема со ваков наслов? Сериозно?

• Ми се допаѓа
Reactions: Meh

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom