Интимни фризури

• Креатор на темата Креатор на темата Molec
  • Време на започнување Време на започнување
bricenjeto , osvem od zdravstveni pricini e razvratnost a ni malku ne mi e sexy.

bricenjeto , osvem od zdravstveni pricini e razvratnost a ni malku ne mi e sexy.

Постојат многу подобри методи за отстранување на влакната од жилетот, а и да не зборам за тоа дека остава разни траги по неговата примена.
Он: Тасмичка, без никакви фризурки :pos:

Maznicok skros...epten e higienski a kaj devojkata ok e i maznicka skros no ne e loso i edna slatka linijcka za adrenalin :sekss:

Осум страни, сите објаснуваат...Слики ставајте бе луѓе!

Колку ме нервира тој збор „Тасма“ од некој Икс причини . :)
Патем , или 1 (2) (:pos:) или нуларица. Јебига. Неможам секој 3 ден да средуем.

не е тасма ама средено е да не биде шума и да не боцка

без влакна (тасма) ми делува некако перверзно.. ко да имаш секс со некое пред пубертетско дете.

И пак ќе кажам, сите они кои викаат дека без влакна е похигиенски, пробајте сапун и вода секој ден.. верувајте, прави чуда Ч)

Колку ме нервира тој збор „Тасма“ од некој Икс причини . :)
Патем , или 1 (2) (:pos:) или нуларица. Јебига. Неможам секој 3 ден да средуем.

Исто xD Се одржавам кец :)

Осум страни, сите објаснуваат...Слики ставајте бе луѓе!

tom_ford_snatch.jpg

Се знае златна тасма и не е само од хигиенски причини туку и најубаво така ми стои.

1653765474_7ea052478d.jpg

без влакна (тасма) ми делува некако перверзно.. ко да имаш секс со некое пред пубертетско дете.

И пак ќе кажам, сите они кои викаат дека без влакна е похигиенски, пробајте сапун и вода секој ден.. верувајте, прави чуда Ч)
Така е
Епа исто така похигиенски е сунетисан да е пенисот ама така се скратува сексуалната сезнација па сега вие видете што е подобро:smir:

Ти слабо си учел биологија, а?
Со сапунот се нарушува ph вредноста и доаѓа до инфекции. Не кај сите, ама има некои што се осетливи и почнува да ги пече и чеша.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom