Интимни фризури

• Креатор на темата Креатор на темата Molec
  • Време на започнување Време на започнување
dune.jpg

Ти слабо си учел биологија, а?
Со сапунот се нарушува ph вредноста и доаѓа до инфекции. Не кај сите, ама има некои што се осетливи и почнува да ги пече и чеша.

А осетливоста и почнувањето да ги чеша и пече зависи од кожата. :)

Убаво ти кажа Малечко,peter. :)

Денешните сапуни се квалитетни не би требало да има иритација.особено марки како доув,јонсон,бебешките сите се тестирани предвреме.Порано знам имаше многу јаки сапуни,дури било каде на кожата ствараа црвенило.
Исто е важно и со што ја оформуваш,ако е брич скоро секогаш има црвенило и ранички,кои бргу ги снемува.....зависи кој каква кожа има,мене да ме допреш има трага.Акај жени со чоколаден тен на црно што викаме,не е до толку сенсзитивна кожата.

Кога плетенки, кога кикици:pipi:
Зависит од расположение...

Суканици, афро фризура :pos::pos:.

За мене најдобро е фрфолашникот да и е обричен , како Цигански џеб.
Да да верно е најдобар.

На себе не би направил "фризура" али да има партнерката интересно би ми било :vozbud:

Не ви кажувам! Не за џабе се вика интимна - ќе ја делам само со партнерот и со цела нудистичка плажа :)

Mene frizurata na kurot mi e u lokni... u vid na opaska na gushter

абе Veet и се е могуче. Али тасма само.
за фризури главата е и така за друго не служи многу.
Брич чеша после и расте дур да излезеш од вц.
Вит рулз. Бразилска едино ако дечкото работи у салон и прај Бразилска.
Тоест ако подобро размислам не би бил дечко у тој случај.

Тасма си е тасма, нема тука коментари.
Туку ме интересира дали ги средувате со брич, со Veet или на депилација во салон.

без влакна (тасма) ми делува некако перверзно.. ко да имаш секс со некое пред пубертетско дете.

И пак ќе кажам, сите они кои викаат дека без влакна е похигиенски, пробајте сапун и вода секој ден.. верувајте, прави чуда Ч)
Сапун секој ден, бе?!:vozbud:
Ти слабо си учел биологија, а?
Со сапунот се нарушува ph вредноста и доаѓа до инфекции. Не кај сите, ама има некои што се осетливи и почнува да ги пече и чеша.
За ПХ вредноста стави малце плунка и решен проблем. Ако и натаму продолжува да чеша, тогаш си го бара своето!
Инаку за темава: треба некоја нова фризура да смислам, одамна не сум напраил нешто што автоматиски би ја натерало жената да ја отвори устата....!:vozbud:

Сапун секој ден, бе?!:vozbud:

За ПХ вредноста стави малце плунка и решен проблем. Ако и натаму продолжува да чеша, тогаш си го бара своето!
Инаку за темава: треба некоја нова фризура да смислам, одамна не сум напраил нешто што автоматиски би ја натерало жената да ја отвори устата....!:vozbud:

Ако се наруши пх вредноста тоа не значи дека си го бара.ЛОЛ. Многу имале потреба од гинеколог при такви нарушувања од сапун на пример. Ама затоа постојат посебни гелови за интимна нега кои најчесто не ја нарушуваат пх вредноста

солза да нема ниедно влакненце:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom