Интернет страна на Бакојани

• Креатор на темата Креатор на темата Aminta III
  • Време на започнување Време на започнување
Опалаки.. и го кажал Абдула вицот на оваа... зато вака оклештенаки

080308gul_lar.jpg
:pos: ја отворил типот 100% :pos:

Море треба и ние да клаиме министерка за надворешни работи ко грците, некоја опната ко ќе прекрсти нозе да светнат бутои несончани да не можат дипломатите да се концентрират на преговори и разговори тук да прифатат се шо ќе предложиме, плус силиконски муциња, деколте....
Намсто неа го имеме Милошевски кој изгледа ко три дена да нема ништо јадено.

Leleeee:pos2::pos2::pos2: toj izgleda kako anoreksicen.

More nekoj Makedonec da se najdi da ja legne ovaa Grkinkata ne ke bidi loso,mozda togas ke popusti:tv::tv::pos2::pos2:

More nekoj Makedonec da se najdi da ja legne ovaa Grkinkata ne ke bidi loso,mozda togas ke popusti:tv::tv::pos2::pos2:

Ја не жалам да се жртвувам за Македонија....

Ko Хашим Тачи што ја онадел онаа, Медлин Олбрајт мислам дека се викаше - ама се’ за татковината :baeh:

Ko Хашим Тачи што ја онадел онаа, Медлин Олбрајт мислам дека се викаше - ама се’ за татковината :baeh:

Медлин Олбрајт да ја онадам ?!?!?!

И патриотизмот има граници бе!

Море треба и ние да клаиме министерка за надворешни работи ко грците, некоја опната ко ќе прекрсти нозе да светнат бутои несончани да не можат дипломатите да се концентрират на преговори и разговори тук да прифатат се шо ќе предложиме, плус силиконски муциња, деколте....
Намсто неа го имеме Милошевски кој изгледа ко три дена да нема ништо јадено.

Единствена ваква на која ми текнува во моментов е Елена Велевска, ама ќе усери работа оваја ако ја клајме, ќе се исподупи со сите грчишта :pos2::pos2::pos2:

EDIT: Нека го види некој и ова, оти ми е мака да го читам цело

А да ја стаат Каролина,Министер за Надворешни работи,мислам дека 100 % земјите кои имаат претседател маж ке не признаат :je:
25526bq.jpg

Не бе многу е ковчестса Каролина, треба нешо за претседатели и дипломати со бели коси, некоја жена од нивни соништа жени какви ги памтат од нивната младост, облини бе....

nakedcarsexcom8qh1.jpg

nakedcarsexcom5ft1.jpg

Da tocno,Karolina da ja stavat minister za nadvoresni site mazi ke sakaat da ja onadat,ama i ke ne priznat po ustavnoto ime :D:D:D:D

Единствена ваква на која ми текнува во моментов е Елена Велевска, ама ќе усери работа оваја ако ја клајме, ќе се исподупи со сите грчишта :pos2::pos2::pos2:

EDIT: Нека го види некој и ова, оти ми е мака да го читам цело

Ami tie Grcistata se pederi.Sakis prv na red,site Grci se pedercista nevideni:pos2::pos2::pos2:

Najpretstavitelna ministerka za nadvoresni raboti ke ni bidi ili Karolina ili Elena Risteska.:pos2::pos2::pos2:

Ни Елена Ристеска не е лоша за министер за надворешни работи

Не тролување тука, пишете и на сајтот, давајте и информации за Македонија.:wink:

КАРАМАНЛИС СПРЕЧИЛ ПОДЕЛБА НА МАКЕДОНИЈА (ДВ)

Поранешниот претседател на Грција Костас Караманлис ја спречил поделбата на Македонија, што во 1991 година ја договориле тогашниот југословенски претседател Слободан Милошевиќ и екс-грчкиот премиер Костас Мицотакис.

Ова, како што јавува Макфакс, го објави британскиот весник "Фајненшл Тајмс", повикувајќи се на анонимен поранешен висок грчки функционер, кој тврди дека Милошевиќ во 1991 година предложил Србија и Грција да ја поделат Македонија.

Според истиот извор, Мицотакис го прифатил предлогот и побарал од грчкото Министерство за одбрана да изготви план за навлегување на војската преку северната границата, во јужна Македонија.

dora-bakojanis.jpg
...Таа е ќерка на поранешниот премиер Мицотакис

Тој (Милошевиќ) што многу сакаше да дели други држави умре во затвор и доживеа неговата земја да ја поделат!:toe:
Да се надеваме дека и таа ќеркичката ќе го доживее истото.

Back
На врв Bottom