Интернет страна на Бакојани

• Креатор на темата Креатор на темата Aminta III
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 март 2008
Мислења
124
Поени од реакции
7
Еве ја најдов страната на Бакојани,па кој знае добро грчки нека извече нешто корисно,само сега за сега без пцуење и други глупости,првин да ги осознаеме па потоа ке ги дупиме.Поздрав
http://www.dorabak.gr/

Еве ја најдов страната на Бакојани,па кој знае добро грчки нека извече нешто корисно,само сега за сега без пцуење и други глупости,првин да ги осознаеме па потоа ке ги дупиме.Поздрав
http://www.dorabak.gr/
Мпутра Дркољани, само тоа разбрав.... туку доволна и е една страница на кравава, како ли ја собрало на едно место?

Хехе утре ке ја терам баба да ми каже(егејка е) па ке ви преведам нешто

Мпутра Дркољани, само тоа разбрав.... туку доволна и е една страница на кравава, како ли ја собрало на едно место?

Без нервоза друже,сега треба да ја скенираме страна па да извлечеме нешто корисно

Дркојани има своја веб страна ... боже мој до каде стигна светов. Ај и ние на Бране да му направиме една страна и да коментираме за "неговите" постапки.:uvo:

Дркојани има своја веб страна ... боже мој до каде стигна светов. Ај и ние на Бране да му направиме една страна и да коментираме за "неговите" постапки.:uvo:

Веќе има тој.Ме мрзи да барам сега линк.

Опалаки.. и го кажал Абдула вицот на оваа... зато вака оклештенаки

080308gul_lar.jpg

Оваа Бакојани многу сака забите да и ги гледаат, секогаш е оклештена до уши:pos2:

Абе колку и да ни смета Бакојани, колку и да ја мразиме и незнам што уште не, таа само си ја врши работата која и е дадена и за тоа плата зема. И јас имам лоши мислења за неа, зошто води политика која не ни одговара на нас зошто неа таму така ја учеле, но сепак во неа се гледа една енергична жена, полна со сила, секогаш е насмеана, а и има долга кариера на политичката сцена. Можеби со постов ќе налутам некого, ама сепак мислам дека сум во право :smir:

Филип: се сложувам, Бакојани добро си ја врши работата. Впрочем, грчкото МНР и грчката држава успеаа од една апсолутно никаква ситуација која не смееше да пројде нигде, да направат светски проблем - и тоа преседан.

Меѓутоа, за тоа нешто да се оствари мимо сите меѓународни норми, се одговорни Киро, Бранко Денко и Фрчко.

За тоа како изгледа Бакојани - никако не се сложувам. Олицетворение на грозно женско суштество.

За тоа како изгледа Бакојани - никако не се сложувам. Олицетворение на грозно женско суштество.

Ama jas nikade ne go spomnav nejziniot izgled, samo kazav deka kako zena ima cvrst karakter i sekogas e nasmeana.

Море треба и ние да клаиме министерка за надворешни работи ко грците, некоја опната ко ќе прекрсти нозе да светнат бутои несончани да не можат дипломатите да се концентрират на преговори и разговори тук да прифатат се шо ќе предложиме, плус силиконски муциња, деколте....
Намсто неа го имеме Милошевски кој изгледа ко три дена да нема ништо јадено.

Back
На врв Bottom