Hellz Guardian
We do what we want
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 7.244
- Поени од реакции
- 1.882
Опалаки.. и го кажал Абдула вицот на оваа... зато вака оклештенаки
![]()
ја отворил типот 100% 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Опалаки.. и го кажал Абдула вицот на оваа... зато вака оклештенаки
![]()
ја отворил типот 100% 
Море треба и ние да клаиме министерка за надворешни работи ко грците, некоја опната ко ќе прекрсти нозе да светнат бутои несончани да не можат дипломатите да се концентрират на преговори и разговори тук да прифатат се шо ќе предложиме, плус силиконски муциња, деколте....
Намсто неа го имеме Милошевски кој изгледа ко три дена да нема ништо јадено.
Leleeee:pos2::pos2::pos2: toj izgleda kako anoreksicen.
More nekoj Makedonec da se najdi da ja legne ovaa Grkinkata ne ke bidi loso,mozda togas ke popusti:tv::tv::pos2::pos2:
Leleeee:pos2::pos2::pos2: toj izgleda kako anoreksicen.
More nekoj Makedonec da se najdi da ja legne ovaa Grkinkata ne ke bidi loso,mozda togas ke popusti:tv::tv::pos2::pos2:
Ko Хашим Тачи што ја онадел онаа, Медлин Олбрајт мислам дека се викаше - ама се’ за татковината :baeh:
Море треба и ние да клаиме министерка за надворешни работи ко грците, некоја опната ко ќе прекрсти нозе да светнат бутои несончани да не можат дипломатите да се концентрират на преговори и разговори тук да прифатат се шо ќе предложиме, плус силиконски муциња, деколте....
Намсто неа го имеме Милошевски кој изгледа ко три дена да нема ништо јадено.
Единствена ваква на која ми текнува во моментов е Елена Велевска, ама ќе усери работа оваја ако ја клајме, ќе се исподупи со сите грчишта :pos2::pos2::pos2:
EDIT: Нека го види некој и ова, оти ми е мака да го читам цело