Интернет романси

• Креатор на темата Креатор на темата Ljupco
  • Време на започнување Време на започнување
Нема ништо лошо во тоа...сега не да ти праќа слики од Џена Џејмисон а кога ќе излезе како ѓон ...ако се искрени и двајцата може и нешто да излезе

Нетот е само начин за поврзување.
А битно беше да се поврземе со вистинскта личност нели? :)
Така да ... интеренет романса ... ахам. :)

меч со 2 острици. Знам и успешни ама и неуспешни приказни од тоа поле. Интернетот може да се покаже добар за иницијалниот контакт. За се друго неопходно е -во четири очи-. Да не заборавиме Интернетот не дели по раса, пол, вера, националност, ама не дели ни од криминална позадина, социопатологија или злоба.

меч со 2 острици. Знам и успешни ама и неуспешни приказни од тоа поле. Интернетот може да се покаже добар за иницијалниот контакт. За се друго неопходно е -во четири очи-. Да не заборавиме Интернетот не дели по раса, пол, вера, националност, ама не дели ни од криминална позадина, социопатологија или злоба.

I koga ke dojde momentot za taa sredba za vo 4 oci doaga do pregolemo razocaruvanje, oti vo glavata si sozdal svoj ideal koj ne se poklopuva so licnosta pred tebe :wink:
Sem prijatelstvo, internetot ne sozdava ljubov tuku zabluda:nesvest:

интернет романса...па незнам баш...не е дека не сум забегала понекогаш ама брзо се приземјувам...незнам,ама не ми е некако верна таа работа ;)

I koga ke dojde momentot za taa sredba za vo 4 oci doaga do pregolemo razocaruvanje, oti vo glavata si sozdal svoj ideal koj ne se poklopuva so licnosta pred tebe :wink:
Sem prijatelstvo, internetot ne sozdava ljubov tuku zabluda:nesvest:

Токму така!..Си замислуваш дека е некој/а идеален/а..и после ОП..Цела слика се распаѓа..И ти останваш разочаран/а..Сепак, ако сте од ист град, и ако сте се запознале на нет, ок е..Кога тогаш мора да го запознајш..Ако не на нет, во некој кафич сигурно..или пак преку некој другар..Ама ако сте од различни држави, ако е тој/таа некаде по Америките..Како би можело да успеј една врска?!не ми е јасно..

Токму така!..Си замислуваш дека е некој/а идеален/а..и после ОП..Цела слика се распаѓа..И ти останваш разочаран/а..Сепак, ако сте од ист град, и ако сте се запознале на нет, ок е..Кога тогаш мора да го запознајш..Ако не на нет, во некој кафич сигурно..или пак преку некој другар..Ама ако сте од различни држави, ако е тој/таа некаде по Америките..Како би можело да успеј една врска?!не ми е јасно..

...paaaaa...obichno idat vaka...se bendisvat po neto...i si prajkaat aber po poraki...toj sto e od Amerika doaga doma da si vidi familijata i se upoznava so idnata nevesta(kokonata)-sho ke ja zemit-ako se bendisvit...i taka toa bivat...ami imat i ushe edna isto rabota...nekoi ushCe od Makedonijana praket sliki po rodnini i prijatelji...i popot gi stavat na panoto pred crkvana u Amerika-I KOA IDET NA CHURCH BAL'O i ako se bendisvit nekoj so nekogo si pushtat avet...damn...aber de... po beli bulabi-pismonoshi...ne se zezam po net...taka idet to...vidi nevidi-pak romansana pochvit od neto...:pos2:

Абе луѓе се запознаваат на нет и на крај цел живот се заедно се до смртта, па зашто да сме против нет заљубување кога е веќе испитано тоа од милиони луѓе кои се/беа заедно до крајот на животот... а btw 100% има некоја двојка или некои и од тука што се што се заедно многу подолго време.... :vozbud:

П.С. има една цура.... хмммм..... ај не ви кажувам, али да заљубен сум и кога ќе биде до мене 99.5% ќе се деси тоа што јас го очекувам, а тоа и го приметувам и кај неа дека сака.... па сеа.... чекам, те чекам миличко!!!

нетот повеке служи за запознавање на карактерот на личноста преку комуницирање...а сега ако и двајцата се решат за средба можеби ке испадне и нешто повеке

Интересно звучи, е сега интересно е до оној степен на видување барем според мене пошто секој на свој начин си ја доживуваа таа романса, можеби некој сака да остане на тоа, а некој понатаму. Зашто да не мада не верувам во такви работи и не сум имала такво нешто:helou:

Па мислам дека постои иако најмногу се гради сликата кога ќе се запознаеш со девојка tette a tette. Сепак возможно е сведок сум на таков случај кај еден другар и неговата нет девојка.

Абе луѓе се запознаваат на нет и на крај цел живот се заедно се до смртта
Кој курчев живот завршил со таков хепи енд кога четинг е популарен негде од 1998? Кои се тие милиони среќни луѓе кои дочекале старост заедно освен ако веќе не биле стари кога се запознале? :D

Jas mislam deka dokolku e od isto grad toj ili taa, tao e ok, bidejki mozat da se vidat nabrzo, pa eve i do oblizen grad, ali podaleku,,,,ne bas:nenene: nikogas ne znaes kakov covek e, koj sedi pozadi monitorot, i plus premnogu pominato vreme pred monitor vo fantazii moze da bide i loso i dobro, a ti ke si fantaziras, bidejki nemas pristap do toj covek, dodeka nekako ne se vidite.
A drugo, slika nikako ne e isto sto i vo zivo, i preku net sekoj e posloboden da se izrazi, sto i vo zivo mozebi ne e, p atak da mislam mnogu e toa zeznata rabota, ako covekot ne e vo bliizna.
I tocno sto kaza Ljupco, porano imalo sram i ubavina vo dobivanjeto na tie pisma, i imale svoi karakteristiki, sega veke ne si siguren koj i kakov e toj/taa od drugata strana. zatoa ova egolem rizik, dokolku se raboti za vakvi vrski:kesa:

ps, dodusa da ne zaboravam sega preku webcam, podrugo e malce:smir:
no, samo malce!!!!

Na internetot si nekako posloboden da gi iskazes svoite cuvstva.
Nekako poveke mi lezi prvo da go vidam (analiziram) karakterot na covekot od "drugata strana". A za toa dali pusta sliki od nekoj drug ?
Izmislile lugjeto webcam, barem sega sekade gi ima. Ako dvajcata se zainteresirani, zosto da ne. Nikogas ne se znae.

И на крај кога ќе ти искочи машко хехе,верувам но не секогаш се успешни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom