Neznam zbog cega bi Sota ili bilo ko drugi sa SF foruma reagovali na screnove sve dok se oni ne odnose na otkrivanje neceg sto je vazno i za sada nedostupno sirem clanstvu.Ko luc luc ma tu je sto posto jos mu testiram listu od prosle godine zaboravio me iskljucit
Автоматски споено мислење:
Nesmem dobio zabranu slikati a i sota me odmah spominje na sf forumu tako nista nema slikica.Nema tu mudrolija kliknes na film il seriju i ako ti se ne pojave tvoji titlovi stisnes sub tipku i kliknes pojave se svi prevodi ubacis koji pase i udri.Dva klika sa misem strasno brzo,jos da dodaju boju titla i trailere na vod sekciju bice super.Pisao Slovakima odgovorili mi da ce pokusat prosledit moju zelju.Inace su mi ispunili jednu zelju za jedan server al ga nesmem spominjat vec.A i nesto sam testirao sa jednim sta prodaje jednu jaku listu i nemoze vjerovat kad sam mu slikao.
Necemo sve odavat sad
Sam sam se koristio slikama koje je Sota objavljivao ovdije i zahvaljujuci cemu sam ponesto i saznao.
O velikoj pomoci Saskona i njegovih objasnjenja da negovorimo.
Mislim da se ovim mojim pisanjem njih dvojica neosjecaju prozvanim na neki negativan nacin jer bez nekih usmjeravanja tesko je ovladati materijom.
LP