Ko luc luc ma tu je sto posto jos mu testiram listu od prosle godine zaboravio me iskljucit
Автоматски споено мислење:
Nesmem dobio zabranu slikati a i sota me odmah spominje na sf forumu tako nista nema slikica.Nema tu mudrolija kliknes na film il seriju i ako ti se ne pojave tvoji titlovi stisnes sub tipku i kliknes pojave se svi prevodi ubacis koji pase i udri.Dva klika sa misem strasno brzo,jos da dodaju boju titla i trailere na vod sekciju bice super.Pisao Slovakima odgovorili mi da ce pokusat prosledit moju zelju.Inace su mi ispunili jednu zelju za jedan server al ga nesmem spominjat vec.A i nesto sam testirao sa jednim sta prodaje jednu jaku listu i nemoze vjerovat kad sam mu slikao.
Necemo sve odavat sad
Neznam zbog cega bi Sota ili bilo ko drugi sa SF foruma reagovali na screnove sve dok se oni ne odnose na otkrivanje neceg sto je vazno i za sada nedostupno sirem clanstvu.
Sam sam se koristio slikama koje je Sota objavljivao ovdije i zahvaljujuci cemu sam ponesto i saznao.
O velikoj pomoci Saskona i njegovih objasnjenja da negovorimo.
Mislim da se ovim mojim pisanjem njih dvojica neosjecaju prozvanim na neki negativan nacin jer bez nekih usmjeravanja tesko je ovladati materijom.
LP
Neznam zbog cega bi Sota ili bilo ko drugi sa SF foruma reagovali na screnove sve dok se oni ne odnose na otkrivanje neceg sto je vazno i za sada nedostupno sirem clanstvu.
Sam sam se koristio slikama koje je Sota objavljivao ovdije i zahvaljujuci cemu sam ponesto i saznao.
Mislim da se ovim mojim pisanjem njih dvojica neosjecaju prozvanim na neki negativan nacin jer bez nekih usmjeravanja tesko je ovladati materijom.
LP
Во темава објавувајте скриншотови од ТВ канали кој ги имате.
forum.kajgana.com
Значи не е забрането да се објават слики. Ако се објават ги префрлам во соодветната тема само да нема пријави и беспотребни расправии во стилот што се фалиш итн .
LP
Ja sam licno slikao doticni uredaj i sta ide i sota napisao cijeli monolog tamo da se kao falimo i odmah i on slikao iste servere a u biti se radilo o resiveru.
Nemogu ja neke stvari sa recima objasnit a nesmes se sa slikom izrazit.
Slika govori vise od rijeci.
I ovdje su nekolicina odmah iskocila da se hvalim,mislim allo sta imam od hvalisanja nista samo sam htio nesto pokazat sto koriste ljudi al vecinom svi sa pozitive foruma i ako pitate bilo kojeg od njih reci ce vam da sam upravo sta se tice uredaja.A imena sve respekt koji ga koriste i koji su upuceni do najsitnijeg detalja sta se tice njega.
Mogli smo i tajiti to.Godino dana i vise se vrtilo oko drugog stalkera kojeg vise nit ne azuriraju nazalost.
Onaj link za MTV90 radi, ali onaj drugi MTVclassic nece da se upali, vise nedelju dana, ne znam o cemu je problem. Ako moze drugi link,da dobijem od MTV classic ako nije problem. Hvala na pomoci.
Posaljem ti kasnije ili sutra na PM jer vidis javno postavljen ne traje dugo ,na zalost. Ako te jos koji stream interesuje pisi na PM pa se potrudimo pronac.
Vama je normalno jasno da se u svijetu iptv razlika u tome hoce li se neki player spojiti na neki server ili nece svodi na user-agent, kakvi e2, define, androidi......
svi imaju u principu iste mogucnosti, e sad jbg, ako nesto ne radi na default postavkama doticnog playera ili os ne znaci da se to ne moze upogoniti.
toliko o gornjoj raspravi.
Vama je normalno jasno da se u svijetu iptv razlika u tome hoce li se neki player spojiti na neki server ili nece svodi na user-agent, kakvi e2, define, androidi......
svi imaju u principu iste mogucnosti, e sad jbg, ako nesto ne radi na default postavkama doticnog playera ili os ne znaci da se to ne moze upogoniti.
toliko o gornjoj raspravi.
@kljuki mislim da si ipak malo protumacio tekstove naprijed iznesene. Razgovor se vise odnosio na mogucnost pokretanja subtitla u vod sekciji na odredenom serveru (nesto kao mogucnost skidanja subtitla u SFP) i koliko ja znam ta mogucnost nepostoji u dosadasnjim android apovima. Ako grijesim ispravite me i dajte neke smjernice po tom pitanju.
LP
@kljuki mislim da si ipak malo protumacio tekstove naprijed iznesene. Razgovor se vise odnosio na mogucnost pokretanja subtitla u vod sekciji na odredenom serveru (nesto kao mogucnost skidanja subtitla u SFP) i koliko ja znam ta mogucnost nepostoji u dosadasnjim android apovima. Ako grijesim ispravite me i dajte neke smjernice po tom pitanju.
LP
Jedini koji ima istu mogucnost je Kodi ali on nije samo Android app ,moze skidat subtitle na sve servere. Nacitah se ovde da mogu i ostale iptv aplikacije ,kako da ne,bez externih playera nemoze niti jedan plus isti ti playeri ne citaju sve vrste video kodeka ali eto vidis da to nitko ne napise.Znam dobro sta pisem jer imam taj Octagon ,Nokia Android Box ,Fire TV stik imao i Amazon Fire TV Cube.
Sto se tice poslednjih Amazon sprema veliko iznenadjenje ili razocarenje od sledece godine svoj OS nazvan Vega i pitanje je dali ce se moci u opste instalirati Android aplikacije.
Jedini koji ima istu mogucnost je Kodi ali on nije samo Android app ,moze skidat subtitle na sve servere. Nacitah se ovde da mogu i ostale iptv aplikacije ,kako da ne,bez externih playera nemoze niti jedan plus isti ti playeri ne citaju sve vrste video kodeka ali eto vidis da to nitko ne napise.Znam dobro sta pisem jer imam taj Octagon ,Nokia Android Box ,Fire TV stik imao i Amazon Fire TV Cube.
Sto se tice poslednjih Amazon sprema veliko iznenadjenje ili razocarenje od sledece godine svoj OS nazvan Vega i pitanje je dali ce se moci u opste instalirati Android aplikacije.
Dutamovie21 - Streaming Film Rebahin LK21 Layarkaca21 Bioskopkeren Ngefilm21 Gratis Sub Indo. Download movie dan nonton serial bioskop online indoxxi sarangfilm21.
To sve osim prvog kod mene na tavanu i sad poceo da pokljanjam badava vec poslao nasem Dekiju dva motora za satelit.Octagon i mobitel za sve jedino koristim vise nit laptop ne palim osim kad mi zena neda tv.Cak i skeniram sa prvim
Dutamovie21 - Streaming Film Rebahin LK21 Layarkaca21 Bioskopkeren Ngefilm21 Gratis Sub Indo. Download movie dan nonton serial bioskop online indoxxi sarangfilm21.
Можам да ти кажам дека има и повеќе домаин адреси:
super-tvnow.com
carsija.tvweb.org
minnie.tvweb.org
cloudfire.tvweb.org
gado.tvweb.org
smart.tvweb.org
mediatv.tvweb.org
httpmediatv.tvweb.org
diamondtv.tvweb.org
balkantv.tvweb.org
nettv.tvweb.org
Е сега кој е сопственик и контакт поим немам, инаку добра е таа листа.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.