Znam da nema

Samo jedno znam da ne postoji savrseni player
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znam da nema
Nemoze se titlovati bez upotrebe externog playera sto zna vrlo dobro da nervira plus tu su i kodeci koji takodjer externi playeri zezaju stvar.Koja domaca videoteka ima primer preko 122 000 hiljade filmova 1500 4K filmova ,za serije i da ne pisemMoze se titlovat na većinu playera, ne samo na tivimate, mada neznam kome to treba pored dobre domace liste sa dobrom videotekom, sto se tiče stalkera vjerovatno misliš na izgled playera ,isti je izgled kao kad ubacis m3u ,ministra stalker ili xtream stalker, bolji je izgled nego recimo što je na stbemu, liste se ubacuju preko telefona u par sekundi , a sto se tiče vpn naravno da se moze instalirat na stick jer je to android,mada neznam štoće ti vpn za gledanje televizije
Envoyé de mon M2101K6G en utilisant Tapatalk
Kenco idemo doma pusti ihNemoze se titlovati bez upotrebe externog playera sto zna vrlo dobro da nervira plus tu su i kodeci koji takodjer externi playeri zezaju stvar.Koja domaca videoteka ima primer preko 122 000 hiljade filmova 1500 4K filmova ,za serije i da ne pisema to sve mozes u 2 klika sa titlovima gledat. Vpn kako ne treba za gledanje ? Zar si zaboravio da vecinom lista su namenjene ili kupljene u dijaspori
tako da ljudima sa exyu prostora i te kako je potreban Vpn .
Ma to smo samo malo zaziveli Kajganu ,bilo je stvarno monotonoKenco idemo doma pusti ih![]()
Drzava i tvoj provajder i deri.Pozdrav svima ..dali znate kako moze da se najde izipizi.. mac ili m3u sve jedno samo da radi
Drzava i tvoj provajder i deri.
Obratis se Miri i on ti sve sredi za cas posla. Ako si zaista zainteresovan vjerujem da ce ti se javiti.Pozdrav svima ..dali znate kako moze da se najde izipizi.. mac ili m3u sve jedno samo da radi
Cim sam ja tu odmah posjeta veca za 300% hahaaaforum je malo zivnuo sto je pozitivno pa samim time i diskusija je dobro dosla,dobro je znati koje su mogucnosi raznih box -a i kakvih prakticnih iskustva vlasnika.
Iz koje si drzave i koji ti provajder t com a1 il neznam odakle si kuzis.Kako..nista ne razumem...
Dobra je to lista od 122000 tisuce filmova a i serija ima stvarno jako puno.Nemoze se titlovati bez upotrebe externog playera sto zna vrlo dobro da nervira plus tu su i kodeci koji takodjer externi playeri zezaju stvar.Koja domaca videoteka ima primer preko 122 000 hiljade filmova 1500 4K filmova ,za serije i da ne pisema to sve mozes u 2 klika sa titlovima gledat. Vpn kako ne treba za gledanje ? Zar si zaboravio da vecinom lista su namenjene ili kupljene u dijaspori
tako da ljudima sa exyu prostora i te kako je potreban Vpn .
Obratis se Miri i on ti sve sredi za cas posla. Ako si zaista zainteresovan vjerujem da ce ti se javiti.
Mislim da je dosta cesto prisutran na kajgani.
Ah da da nezaboravim... Svim clanovima Kajgane lijep i ugodan vikend zelim.
LP
Gogo ajde nabaci nam koji scren da vidimo to oko subtitlova i kako funkcionise taj dio na Nindzi kornjaci...Cim sam ja tu odmah posjeta veca za 300% hahaaa
Автоматски споено мислење:
Iz koje si drzave i koji ti provajder t com a1 il neznam odakle si kuzis.
Автоматски споено мислење:
Dobra je to lista od 122000 tisuce filmova a i serija ima stvarno jako puno.
Nisu ni nasi kanali losi.
Onaj link za MTV90 radi, ali onaj drugi MTVclassic nece da se upali, vise nedelju dana, ne znam o cemu je problem. Ako moze drugi link,da dobijem od MTV classic ako nije problem. Hvala na pomoci.Gledaj slibodno bez problema,postirani strimovi se ne naplacuju i nisu Torrenti.Zivim u navedenoj drzavi tako da ako ti sta jos od strimova treba moze na PP jer sve sto je ovako javno postirano ne traje dugo.Znaci da se ponovim sve sto nije vezano sa Torrentima mozes bez problema gledati.
Ko luc luc ma tu je sto posto jos mu testiram listu od prosle godine zaboravio me iskljucitValjda su skontali da što se više pojavljuju ođe to imaju vise napada na servere, ranije su redovni bili on ,gazda vieta i nesto ranije gazda zdravehrane, vjerovatno su i sada tu ali posmatraju u tišini.
Envoyé de mon M2101K6G en utilisant Tapatalk
Nesmem dobio zabranu slikati a i sota me odmah spominje na sf forumu tako nista nema slikica.Nema tu mudrolija kliknes na film il seriju i ako ti se ne pojave tvoji titlovi stisnes sub tipku i kliknes pojave se svi prevodi ubacis koji pase i udri.Dva klika sa misem strasno brzo,jos da dodaju boju titla i trailere na vod sekciju bice super.Pisao Slovakima odgovorili mi da ce pokusat prosledit moju zelju.Inace su mi ispunili jednu zelju za jedan server al ga nesmem spominjat vec.A i nesto sam testirao sa jednim sta prodaje jednu jaku listu i nemoze vjerovat kad sam mu slikao.Gogo ajde nabaci nam koji scren da vidimo to oko subtitlova i kako funkcionise taj dio na Nindzi kornjaci...
LP