Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Jel vi znate da može utjecati na gledanje neke liste (pogotovo kvalitetne).
Procesor boxa
Ram boxa
Mrežna kartica boxa
Aplikacija za gledanje
I tek onda što svi gledaju brzina neta..

Volim licno da se uvjerim kako radi.Mnoge sam probao i zato tako pisem.Doduse,nvidia shield nisam imao.
Imam Beelink GT King koji non-stop radi i uvijek hladan k'o spricer:)

GT King pro сам имао и стварно је одличан бокс. Али Кинези не би били Кинези када не би нешто зезнули. На њему су софтверски на нивоу фирмвера угасили долби вижн. Иначе, тада сам био у контакту са СлимХаусом, аутором слимбокса, да тестирам и пријавим неправилности у раду.
Узгред... Канал је мој, ја тестирам па и знам шта пишем ;)

ПС - на жалост BEELINK је престао да производи андроид боксеве. Оставили су само GT King II :(. Окренули су се мини рачунарима.

Dali ima promena vo mag.you24.online nemav pusteno nekoe vreme sega ni so vpn ne mi otvora stari/novi m3u

GT King pro сам имао и стварно је одличан бокс. Али Кинези не би били Кинези када не би нешто зезнули. На њему су софтверски на нивоу фирмвера угасили долби вижн. Иначе, тада сам био у контакту са СлимХаусом, аутором слимбокса, да тестирам и пријавим неправилности у раду.
Узгред... Канал је мој, ја тестирам па и знам шта пишем ;)

ПС - на жалост BEELINK је престао да производи андроид боксеве. Оставили су само GT King II :(. Окренули су се мини рачунарима.
Ima jos i Beelink GT King Pro.A sto se tice njihovih mini PC,razmisljam da ga nabavim.Ubacim Saletov player i sta ces bolje za IPTV;)
Ups.Greska...Nece moci Saletov player:( Imam vec jedan mini PC (Windows) i radi SFVIP odlicno.:)

Ekipa,molim jedan stalker portal sa mac adresom da radi na stb emu.Hvala!

Jel moguće izvući stream iz eon hrvatska aplikacije?? Imam pretplatu al bih si izvukao i dodao ostalim kanalima koje gledam a nisu dio eon ponude.?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom