Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Jbt popizdit sa ovim unionom. Već bih davnih dana našao u čem je problem da nisu ugasili onu stranicu koja je bila super. Točno pokazivala koji se server veže na koje ip adrese i servere. Baš mi žao te stranice.
Ali sad je baš postao inat. Ovaj lemi me iznervirao. Pokazao da radi i sad sam se zainatio. A nisam ni gledao dok je radilo.
E baš sam blesav hahaha

Jbt popizdit sa ovim unionom. Već bih davnih dana našao u čem je problem da nisu ugasili onu stranicu koja je bila super. Točno pokazivala koji se server veže na koje ip adrese i servere. Baš mi žao te stranice.
Ali sad je baš postao inat. Ovaj lemi me iznervirao. Pokazao da radi i sad sam se zainatio. A nisam ni gledao dok je radilo.
E baš sam blesav hahaha
Pa to je bas ono sto je interesantno. sam scan sa obicnim serverima i nije neki izazov. Union je malo "Vise od Igre".
Brz na okidacu je taj takode pa zato oprez.
I nemoj da te @lemi nervira, on je OK.
LP

E baš sam blesav hahaha
Ma ta stranica je bas bila izvrsna stranica - svjetska, takvo nesto vise se nemoze naci, a ovo sto se po forumima predlaze kao zamjena nije ni sluga toj stranici...

Steta sto su ju maknuli...a tako se sve lijepo vidjelo:

1689874030205.png

:(

Pa to je bas ono sto je interesantno. sam scan sa obicnim serverima i nije neki izazov. Union je malo "Vise od Igre".
Brz na okidacu je taj takode pa zato oprez.
I nemoj da te @lemi nervira, on je OK.
LP
Ma to se zafrkavam za lemija. Haha. Ja to tako napišem. Ma nije problem u skenu. Iskenirano to davno cijeli panel. Problem je pokrenuti.

Ja ne znam kako ostali? Ja sam union prošao sa Bazuka combo i sve ostale poznate. CPM je bio sve OK, ali nema Hit-ova?
Izgleda da je zaguljeniji od twobrothers.

Ja ne znam kako ostali? Ja sam union prošao sa Bazuka combo i sve ostale poznate. CPM je bio sve OK, ali nema Hit-ova?
Izgleda da je zaguljeniji od twobrothers.
Dva brata skena moj unuk koji ima 8 godina jednostavno da jednostavnije nemoze bit bez ikakvih proxy i vpn,tako hekleri morate jos puno ucit.
Pogotovi ovi na telegramu copi majstori.
Svaki server treba promatrat zasebno i tako se odnosit prema njemu.
PS:Elmo da to zna radit on bi to nazvao FIKCIJA
Screenshot-20230721-100035-IPTV-Pro.jpg

Последно уредено:
Последно уредено:
sad ispade da dsuki kad ne zna nesto skenat...daje unuku od 8 godina da mu ceslja servere :D :)
Ma dedo mu fino namjestio dugmice pa ako zna Elmica stiskat sto nebi znalo dijete informaticko podkovano stisnut dugmica.On je vec veci mangup nego ovaj sta se fali sa fikcijom tamo.
I pardon 12 godina mu unuki je 8.
Автоматски споено мислење:

Morao si prije startat

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom