Nepravda pa to ti jeHm, ta lista koju navodis i koju sam ti prije poslao i dalje radi...barem kod mene...
PS
Morao sam
Nepravda pa to ti jeHm, ta lista koju navodis i koju sam ti prije poslao i dalje radi...barem kod mene...
Pa to je bas ono sto je interesantno. sam scan sa obicnim serverima i nije neki izazov. Union je malo "Vise od Igre".Jbt popizdit sa ovim unionom. Već bih davnih dana našao u čem je problem da nisu ugasili onu stranicu koja je bila super. Točno pokazivala koji se server veže na koje ip adrese i servere. Baš mi žao te stranice.
Ali sad je baš postao inat. Ovaj lemi me iznervirao. Pokazao da radi i sad sam se zainatio. A nisam ni gledao dok je radilo.
E baš sam blesav hahaha
Ma ta stranica je bas bila izvrsna stranica - svjetska, takvo nesto vise se nemoze naci, a ovo sto se po forumima predlaze kao zamjena nije ni sluga toj stranici...Jbt popizdit sa ovim unionom. Već bih davnih dana našao u čem je problem da nisu ugasili onu stranicu koja je bila super. Točno pokazivala koji se server veže na koje ip adrese i servere. Baš mi žao te stranice.
Ali sad je baš postao inat. Ovaj lemi me iznervirao. Pokazao da radi i sad sam se zainatio. A nisam ni gledao dok je radilo.
E baš sam blesav hahaha
Ma to se zafrkavam za lemija. Haha. Ja to tako napišem. Ma nije problem u skenu. Iskenirano to davno cijeli panel. Problem je pokrenuti.Pa to je bas ono sto je interesantno. sam scan sa obicnim serverima i nije neki izazov. Union je malo "Vise od Igre".
Brz na okidacu je taj takode pa zato oprez.
I nemoj da te @lemi nervira, on je OK.
LP
Potrebni dobri elite proxy i dobar conf i ide.Ja ne znam kako ostali? Ja sam union prošao sa Bazuka combo i sve ostale poznate. CPM je bio sve OK, ali nema Hit-ova?
Izgleda da je zaguljeniji od twobrothers.
Dva brata skena moj unuk koji ima 8 godina jednostavno da jednostavnije nemoze bit bez ikakvih proxy i vpn,tako hekleri morate jos puno ucit.Ja ne znam kako ostali? Ja sam union prošao sa Bazuka combo i sve ostale poznate. CPM je bio sve OK, ali nema Hit-ova?
Izgleda da je zaguljeniji od twobrothers.
Ma ta stranica je bas bila izvrsna stranica - svjetska, takvo nesto vise se nemoze naci, a ovo sto se po forumima predlaze kao zamjena nije ni sluga toj stranici...
Steta sto su ju maknuli...a tako se sve lijepo vidjelo:
sad ispade da dsuki kad ne zna nesto skenat...daje unuku od 8 godina da mu ceslja servereJbg, nemam unuka.
Ma dedo mu fino namjestio dugmice pa ako zna Elmica stiskat sto nebi znalo dijete informaticko podkovano stisnut dugmica.On je vec veci mangup nego ovaj sta se fali sa fikcijom tamo.sad ispade da dsuki kad ne zna nesto skenat...daje unuku od 8 godina da mu ceslja servere
Morao si prije startatJbg, nemam unuka.