Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
8 април 2017
Мислења
1.884
Поени од реакции
3.130
Jbt popizdit sa ovim unionom. Već bih davnih dana našao u čem je problem da nisu ugasili onu stranicu koja je bila super. Točno pokazivala koji se server veže na koje ip adrese i servere. Baš mi žao te stranice.
Ali sad je baš postao inat. Ovaj lemi me iznervirao. Pokazao da radi i sad sam se zainatio. A nisam ni gledao dok je radilo.
E baš sam blesav hahaha

Член од
25 март 2017
Мислења
155
Поени од реакции
247
Jbt popizdit sa ovim unionom. Već bih davnih dana našao u čem je problem da nisu ugasili onu stranicu koja je bila super. Točno pokazivala koji se server veže na koje ip adrese i servere. Baš mi žao te stranice.
Ali sad je baš postao inat. Ovaj lemi me iznervirao. Pokazao da radi i sad sam se zainatio. A nisam ni gledao dok je radilo.
E baš sam blesav hahaha
Pa to je bas ono sto je interesantno. sam scan sa obicnim serverima i nije neki izazov. Union je malo "Vise od Igre".
Brz na okidacu je taj takode pa zato oprez.
I nemoj da te @lemi nervira, on je OK.
LP

Член од
4 мај 2020
Мислења
596
Поени од реакции
915
E baš sam blesav hahaha
Ma ta stranica je bas bila izvrsna stranica - svjetska, takvo nesto vise se nemoze naci, a ovo sto se po forumima predlaze kao zamjena nije ni sluga toj stranici...

Steta sto su ju maknuli...a tako se sve lijepo vidjelo:

:(

Член од
8 април 2017
Мислења
1.884
Поени од реакции
3.130
Pa to je bas ono sto je interesantno. sam scan sa obicnim serverima i nije neki izazov. Union je malo "Vise od Igre".
Brz na okidacu je taj takode pa zato oprez.
I nemoj da te @lemi nervira, on je OK.
LP
Ma to se zafrkavam za lemija. Haha. Ja to tako napišem. Ma nije problem u skenu. Iskenirano to davno cijeli panel. Problem je pokrenuti.

Член од
26 октомври 2019
Мислења
17
Поени од реакции
12
Ja ne znam kako ostali? Ja sam union prošao sa Bazuka combo i sve ostale poznate. CPM je bio sve OK, ali nema Hit-ova?
Izgleda da je zaguljeniji od twobrothers.

Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
Ja ne znam kako ostali? Ja sam union prošao sa Bazuka combo i sve ostale poznate. CPM je bio sve OK, ali nema Hit-ova?
Izgleda da je zaguljeniji od twobrothers.
Dva brata skena moj unuk koji ima 8 godina jednostavno da jednostavnije nemoze bit bez ikakvih proxy i vpn,tako hekleri morate jos puno ucit.
Pogotovi ovi na telegramu copi majstori.
Svaki server treba promatrat zasebno i tako se odnosit prema njemu.
PS:Elmo da to zna radit on bi to nazvao FIKCIJA

Последно уредено:

hijazez

Molla kuqe
Член од
27 февруари 2017
Мислења
299
Поени од реакции
483
Последно уредено:
Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
sad ispade da dsuki kad ne zna nesto skenat...daje unuku od 8 godina da mu ceslja servere :D :)
Ma dedo mu fino namjestio dugmice pa ako zna Elmica stiskat sto nebi znalo dijete informaticko podkovano stisnut dugmica.On je vec veci mangup nego ovaj sta se fali sa fikcijom tamo.
I pardon 12 godina mu unuki je 8.
Автоматски споено мислење:

Morao si prije startat

Kajgana Shop

На врв Bottom