- Член од
- 20 декември 2019
- Мислења
- 27
- Поени од реакции
- 73
ako ima neku m3u listu... samo da ne crkne za dan dva 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали не некој може да ми даде листа од српските блиц тв, к1, курир тв ... за домашна употреба. Фала ви однапред
Ка имаш на Orion tv мобилната апликација бесплатно за гледање.Ima li tko Blic TV ?
Не оди така. Треба валиден u&p, скрипта за да може да оди како m3u.Ка имаш на Orion tv мобилната апликација бесплатно за гледање.
Не знам дали од Orion апликацијата може да се извадат стримовите. Ако некој знае нека ги извади и сподели тука со нас.
За Android TV оперативен систем нa Оrion апликацијата имаш Cast и ќе ти се префрли сликата од тв каналот на телевизор.Stom ste kaj Orion aplikacija, dali neko ja instaliral na android TV ili Firestick? Ja sam ga inatslirao na firestick no poradi toa sto ne e verzija za android TV mora so screen orientation aplikacija da se raboti. Slikata e naopaku vrtena.
Za toa znam, mislev da nema nekoja AndroidTV aplikacija.За Android TV оперативен систем нa Оrion апликацијата имаш Cast и ќе ти се префрли сликата од тв каналот на телевизор.
Мана е што за радио каналите немаш Casr.
Pisavte gore deka na bitka, kamiondzie..... Go ima blic TV, da pise nekoj na koi serveri od ovie po ebivetarskite serveri go ima kanalov
Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk