Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Onako kao neko ko to posmatra sa strane, bilo bi dobro da jednom definirate pojmove mi, vi, oni....ja sam zivio u uvjerenju da su ljudi koji su clanovi ovih foruma nekakva homogena skupina, ovo je hobi i zajebancija, nekom se usput pomogne i sve pet.
Ispada da su Mata Hari, James Bond i Jason Bourne go' kurac za nase odnose ovdje. :(

Poslije ovoliko godina (svađe i ljubavi) postalo mi je potpuno besmisleno prepucavanje šta ko ima. Svi su se obezbjedili nekim skenerima, sa malo truda uvijek se može pronaći par listi koje rade vrhunski - sve ostalo je pretjerivanje bez ikakve potrebe. Što kaže Kljuki, nekom usput pomogneš a ostalo je hobi iz neke navike.

Jel ko uspio da pokrene izipizi imam gomilu macova ni jedan ne radi a probano dosta playera...ima li kakvo rešenje može i na pm.

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Onako kao neko ko to posmatra sa strane, bilo bi dobro da jednom definirate pojmove mi, vi, oni....ja sam zivio u uvjerenju da su ljudi koji su clanovi ovih foruma nekakva homogena skupina, ovo je hobi i zajebancija, nekom se usput pomogne i sve pet.
Ispada da su Mata Hari, James Bond i Jason Bourne go' kurac za nase odnose ovdje. :(
Istog sam misljenja,da bi tako trebalo biti...ali avaj...pomognes pa nekad i pitas za pomoc a u globalu odgovor ne mogu pomoci u toj i toj sam grupi i oni nisu za deljenje.Ok,i to razumem ali cemu onda gluma,reci odma tako i tako mi ne delimo a ne prepiske sve naj lepse pa onda...Mozda od mog znanja i nemaju vajde a mozda...U svakom slucaju lepo je da postoje i ljudi kao sota,burman i jos neki koji nikad nisu bili zluradi,to me vodi da istrajem.Meni recimo i tebi a za burmana znam provereno jeste hobi,i licno ne verujem da je iko od zvucnijih imena medju nama napravio neke pare.Mozda neku sicu...
E a sto se tice definicije mi,vi,oni gledam i delim ovako..koji mi prijaju,koji su interesantni i koji su iritantni.
A da si neko ko samo posmatra sa strane ne bih rekao,samo mislis da je to mudrije...sto ne mora da znaci.
Автоматски споено мислење:

Pitam se pitam...mogu li se recimo bar petoro slozit i udruzit.Delit znanja i saznanja,ili je zavist ipak jaca.A i za pomoc,moje iskustvo je da je skoro uvek jednostrano...Tolike godine smo tu i nema napretka.Kakav motiv je potreban za promene...Pregledam neke strane forume i imaju sve,pa i meni su par puta izasli u susret bez uslovljavanja.A mi...

Pozdrav druze.. Ja retko kad sam na forum kajgani.. Uzecu ovo za sebe ovako ja neznam nista oko iptv i ostalo i covek mi pomogo i ja nauci sve.. E sad to je problem znam sve e sad cu javno neke liste delit a ljudi nemaju sta gledati ja stavi javno za 2 dana sve crkne to znaci... ZNANJE I IMANJE AKO SAM LOS COVEK NE TREBA MI TO.. POZDRAV RAJA..

Pozdrav druze.. Ja retko kad sam na forum kajgani.. Uzecu ovo za sebe ovako ja neznam nista oko iptv i ostalo i covek mi pomogo i ja nauci sve.. E sad to je problem znam sve e sad cu javno neke liste delit a ljudi nemaju sta gledati ja stavi javno za 2 dana sve crkne to znaci... ZNANJE I IMANJE AKO SAM LOS COVEK NE TREBA MI TO.. POZDRAV RAJA..
To nisam rekao na taj nacin,interpretacije mogu biti svakakve.Spominjao sam udruzivanje,to znaci i neki zajednicki rad...Kazes neko ti pomogao i ti naucio,lepo pomognes li ti kome...o tome pricam.Biva li uzvraceno...ili si zaboravljen do sledece prilike kad treba pomoci.I nijednom prilikom nisam pomenuo da bude javno,i pricam o onome na pp,i zasta su retki koji to cene.
Pomagao kad sam mogao,sad ne mogu i odma zaboravljen.Kad zatrazim...e druze ne ide to tako to se ne deli.Malo je off ali je potrebno i ovako razmenjivati misljenja.Sad da napisem znam kako se vadi ART bicu zatrpan porukama...sva sreca pa ne znam.;)
Nista se ne menja u ovom svetu.

Jel ko uspio da pokrene izipizi imam gomilu macova ni jedan ne radi a probano dosta playera...ima li kakvo rešenje može i na pm.

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Izipizi radi kao i do sad samo treba pronaći odgovarajuću mac adresu probano upravo u tivimate 20220430_211141.jpg

Sve radi samo treba malo se poigrat a ne odmah javno ...........duze ce trajat.
Al ta gradina radi meni u tivimate od kad je startovala ne vidim da će da stane baš sa jednom objavom sličice mada imaš pravo da ne treba odmah javno al jbg omaklo mi se jer hteo sam da budem uverljiv da to radi sasvim ok.Imam sigurno i 5 do 6 komada sa malo više konekcije ako pozaključavaju macove tako da uvek se ima šta za gledati;)

Al ta gradina radi meni u tivimate od kad je startovala ne vidim da će da stane baš sa jednom objavom sličice mada imaš pravo da ne treba odmah javno al jbg omaklo mi se jer hteo sam da budem uverljiv da to radi sasvim ok.Imam sigurno i 5 do 6 komada sa malo više konekcije ako pozaključavaju macove tako da uvek se ima šta za gledati;)
nisam na tebe mislio nemoj krivo shvatit onako oko servera i zastite pricam slika nikom ne skodi,ma svaka radi

Realno ne gledam ja to ništa restrimersko jer imam sve od legalnih provajdera što se tiče naših prostora tj bivše juge.Imam naloge i gledam iskljucivo kroz legalne aplikacije kao sto su eon,supernova,iris...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom