Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pa neznas ti ni arta pokrenut pa smo svi na broju.
Pomješao si nešto.. Ti si mene pitao za listu kako i šta po novom.. Ne ja tebe. Ti si rekao daj jednu validnu koja radi da skužimo kako se vadi da će kljuki skužit. Skužio ja sam, nemaš brige, imam opet sve. Ali ovaj put neće ići okolo kako i šta da opet sve userete..

Pitam se pitam...mogu li se recimo bar petoro slozit i udruzit.Delit znanja i saznanja,ili je zavist ipak jaca.A i za pomoc,moje iskustvo je da je skoro uvek jednostrano...Tolike godine smo tu i nema napretka.Kakav motiv je potreban za promene...Pregledam neke strane forume i imaju sve,pa i meni su par puta izasli u susret bez uslovljavanja.A mi...

Pa nije zavist nego povjerenje prije bih rekao.
Nabroj petoro,sa kojima saradjujes i delis...i dali je obostrano...Prepisku smo imali i ti i ja cini mi se...ali nisam osetio obostrano,ostavljam mogucnost i da gresim i nije problem da priznam.Moja iskustva su otprilike takva,a u ovome sam ohoho_O, o poverenju...nek se javi samo jedan da sam nekad izigrao necije.
Da napomenem,vec dugooo mi ne treba nista.Vise onako,cisto radi druzenja.
Pregledao sam nasu prepisku...i da ne zameris ili pogresno shvatis svodi se na tvoje daj, ni jednog momenta nisi ponudio da podelis.I nikad vise se nisi javio...Ne treba tebi prijatelj,vec liste...tako je ispalo.I opet ostavljam mogucnost pogresne procene i zablude,pa me razuveri...

Последно уредено:
Pa baš sad ako te zanima dao sam dux4 i neocekujem obostrano to je na volju suprotne strane pa imali smo prepisku i to davno tada sam bio u početku pa nisam ti imao što ponuditi e sad ovo treće nije problem u tebi nego jednostavno je teško doći do nekih konkretnih informacija,nego diogen se gledao a sad teško a da su ljudi pametni odgovore bi slali na pp.A još su najbolji kad to slikaju e sad neznam da li se žele dokazati ili daju gazdama info kako se može gledati.

Pa baš sad ako te zanima dao sam dux4 i neocekujem obostrano to je na volju suprotne strane pa imali smo prepisku i to davno tada sam bio u početku pa nisam ti imao što ponuditi e sad ovo treće nije problem u tebi nego jednostavno je teško doći do nekih konkretnih informacija,nego diogen se gledao a sad teško a da su ljudi pametni odgovore bi slali na pp.A još su najbolji kad to slikaju e sad neznam da li se žele dokazati ili daju gazdama info kako se može gledati.
Diogen se gleda,nije tesko i ljudi su mudri pa biraju kome salju odgovore...a slike ponekad govore vise od reci.O prepisci pisem o nasoj i darivanju ti odgovoris dao sam dux4....sve receno...Ne zameram,samo trazim logiku.

Našao sam našu prepisku ali nevidim da si mi nešto dao... Pitao si me za art pa smo malo o tome i o jednom članu ovdje ali to nije za javnost.

Pitam se pitam...mogu li se recimo bar petoro slozit i udruzit.Delit znanja i saznanja,ili je zavist ipak jaca.A i za pomoc,moje iskustvo je da je skoro uvek jednostrano...Tolike godine smo tu i nema napretka.Kakav motiv je potreban za promene...Pregledam neke strane forume i imaju sve,pa i meni su par puta izasli u susret bez uslovljavanja.A mi...
Ja se mogu pohvalit da imam jedmog druga s kojim sve djelimo i skupa radimo i djelimo saznanja i još jednog koji mi se javi ali više on meni da nege ja njemu.

Ja se mogu pohvalit da imam jedmog druga s kojim sve djelimo i skupa radimo i djelimo saznanja i još jednog koji mi se javi ali više on meni da nege ja njemu.
Ja da mi morao birat vraga i tebe za dijeljenje ja bih odabrao prvog a znas zasto jer neznas da privatna prepiska se nikad ne stavlja na javni uvid nikad.Zajebancija da mozemo se zezat i na moj racun nije problem ali prepricavati javno sta se pisemo to je dno dna za mene.Banovac,mugi,inter,elmo,burmann,i xxx drugi to nisu nikad iskoristavali.Ti i jos dvojica ste iste sorte.
Ja i mugi smo se godinama pisali i ni jedna prepiska nikad javno nije izasla za respekt.

Haha,ma sala.Nadje se poneko...al i nije daleko od istine.
Автоматски споено мислење:

Ja da mi morao birat vraga i tebe za dijeljenje ja bih odabrao prvog a znas zasto jer neznas da privatna prepiska se nikad ne stavlja na javni uvid nikad.Zajebancija da mozemo se zezat i na moj racun nije problem ali prepricavati javno sta se pisemo to je dno dna za mene.Banovac,mugi,inter,elmo,burmann,i xxx drugi to nisu nikad iskoristavali.Ti i jos dvojica ste iste sorte.
Ja i mugi smo se godinama pisali i ni jedna prepiska nikad javno nije izasla za respekt.
Sto ljudi,sto karaktera.Zato prepiska,da se upoznamo.

Последно уредено:
Ka nisam nikad stavio pm na uvid nikad... Ti si mene omalovažio a sebe uzdigao u svom komentaru. Jel tako.. A ja sam ti samo vratio istim mjerom. Jedina razlika je sto je tvoj post bio laž a moj istina..
Svojim zadnjim komentarom si potvrdio da je istina. Ali ja uopće nisam stavio javno tvoju prepisku samnom. Samo ti vratio na tvoj komentar.. Da ste mi dali ulaz u dva brata, mozda bi ja sad vama dao u nešto drugo sto vam treba. A ima toga...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom